Pamela je křehkým světem jedné utopie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pamela je křehkým světem jedné utopie

Pamela je křehkým světem jedné utopie

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2017 09:58
Reklama

Když se řekne Eden, většina z nás si pravděpodobně představí něco jako nebe, v případě nadcházejícího PC hororu Pamela (nebo také P.A.M.E.L.A.) se jedná spíše o to pravé peklo. Eden je město vyjadřující jednu zkaženou utopii a spásnou myšlenku, jež se vydala špatným směrem a skončila těžko uvěřitelným fiaskem.

Kanadský tým Nvyve Studios vytvořil svět, ve kterém bylo vše ladné a dokonalé. Město Eden, ve kterém mělo lidstvo žít v míru a naprostém pokoji, a to pod nadvládou všudypřítomné umělé inteligence jménem Pamela. Ta se stala tichým strážcem a svědkem věčného úpadku, jež zkušeným hráčům nemůže být nikterak cizí.

9. března, kdy hra na Steamu vstoupí do programu předběžného přístupu, se vžijete do role takzvaného Sleepera, který se snaží nejen přežít, ale v ideálním případě také zjistit, co se vlastně ve světě hry stalo. Do Edenu se dostáváte bez předchozích vědomostí o světě, záhy však zjišťujete, že nic není takové, jaké se zdá. Otevřený svět hry poskytne spoustu cest k nelineárnímu postupu a bude jen na vás, jakým směrem se vydáte.

Upadlý Eden je přitom plný nebezpečí a bude jen na vás, na jakou kartu vsadíte – Pamela nabídne krom klasické akce také prvky survival her, RPG prvky a přímo láká k prozkoumání, jednoduché to však nijak nebude a jak ukazuje přiložený trailer, tak se budeme moci těšit i z hororových prvků a z děsivé atmosféry.

Atraktivní akce celkem hladce prošla službou Steam Greenlight (jež přitom již brzy bude minulostí) a ihned poté se jí dostalo značné pozornosti. Ovšem jestli ta byla zasloužená a zda se z ambiciózního titulu skutečně vyklube něco zajímavého, to uvidíme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama