Elder Scrolls Online se těší velké popularitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online se těší velké popularitě

Elder Scrolls Online se těší velké popularitě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2017 18:11 2
Reklama

Určitě ne všichni hráči byli při představení toho posledního významného přírůstku do série The Elder Scrolls nadšeni, Bethesda však šla tehdy s dobou a pouze sledovala nároky trhu. Ten v posledních letech čím dál více tíhne k síťovému hraní a představení The Elder Scrolls Online tehdy bylo nejen logickou evolucí, ale zdá se také, že i pomyslnou trefou do černého.

Po oznámení, kterak Fallout 4 a Skyrim stále ještě hrají miliony lidí denně se totiž dozvídáme i to, že The Elder Scrolls Online oslovilo již přes 8,5 milionů hráčů napříč všemi zainteresovanými platformami s tím, že poměr mezi nimi je víceméně vyvážený. To je navíc cifra o 1,5 milionu větší, než jako tomu bylo u příležitosti loňské E3.

Tuto cifru pro magazín MMORPG.com odhalil game director Matt Firor a je jen otázkou, jak s takovouto mírou popularity ještě zamává nadcházející významná expanze, jež do multiplayerového světa hry přinese známý kontinent Morrowindu. Ten si ostatně můžete připomenout sotva pár dní starým trailerem, jemuž se věnovala předešlá aktualita.

A ačkoli počty denně hrajících či cifry odhalující reálné prodeje sice k dispozici nemáme, tak se i přesto zjevně jedná o krok správným směrem a jsme jen zvědaví, kudy se Bethesda vydá nadále. O plánech na další mobilní tituly již víme, otázkou ovšem je, zda se například na nadcházející E3 či na QuakeConu nedozvíme něco o případném dalším MMORPG. Třeba takovému postapokalyptickému světu Fallouta by něco takového mohlo slušet, co říkáte? V současnosti ostatně Bethesda plánuje hodně věcí a za zmínku rovněž stojí fakt, že dříve zde se podobné snahy již objevily, byť se nejednalo o plány Bethesdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama