Vývojáři Spider-Mana o vztahu k hrdinovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Spider-Mana o vztahu k hrdinovi

Vývojáři Spider-Mana o vztahu k hrdinovi

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 2. 2017 17:07
Reklama

O studiu Insomniac Games jsme psali včera v souvislosti s možností, že by se někdy v budoucnu mohla znovu vrátit značka Sunset Overdrive. V Insomniac ale momentálně pilně pracují na novém Spider-Manovi, který byl oznámen na loňské E3. O hře toho zatím víme pramálo, na její účet se však nyní vyjádřil výtvarný ředitel společnosti Marvel Games Bill Rosemann.

Rosemann se v uplynulých dnech zúčastnil akce DICE Summit 2017 a během své přednášky zmínil i chystaný nový titul s pavoučím mužem v hlavní roli. Hovořil o vztahu s Insomniac Games i o tom, co pro něj a ostatní členy tvůrčího procesu samotný Spider-Man znamená. A na přetřes přišla i jedna velice osobní vzpomínka:

„Možná víte, že teď ve spolupráci s týmem Teda Price z Insomniac Games a našimi přáteli ze Sony Interactive Entertainment děláme novou hru se Spider-Manem v hlavní roli. Onehdy jsme jen tak seděli a povídali si, kanceláře Insomniac Games jsou od nás tak deset minut, obědvali jsme a mluvili o tom, kdy jsme poprvé Spider-Mana registrovali. Ukázalo se, že naše první vzpomínky jsou prakticky stejné. Byli jsme hodně malí. A nejen to, také jsme zjistili, že jsme tehdy všichni vlastnili stejné tematické spoďáry.“

Rosemann doplňuje, že v ten moment měli členové týmu pocit, jako by jejich dosavadní životy směřovaly k tomuto bodu. Jejich cílem je ukázat světu, proč je postava Spider-Mana tak skvělá a prolnout vymyšlený svět s tím reálným. Tvrdí, že je to pro ně velice osobní záležitost a chtějí svou hrou Spider-Mana oslavit.

Ať už si o podobných vzletných slovech myslíte cokoli, těch několik málo záběrů ze hry vypadá velice slibně. Je třeba přiznat, že poslední Spider-Manovy pokusy v herním odvětví nepatří mezi nic pamětihodného, Insomniac Games jsou ale zkušeným studiem s mnoha kvalitními tituly v portfoliu. Hra bohužel zatím nemá ani rámcové datum vydání, pracuje na ní ale údajně drtivá většina zaměstnanců společnosti a jedná se o největší vývojářský tým v její historii. Víme, že hra nebude mít spojitost s připravovaným filmem Spider-Man: Homecoming a že poběží na stejné technologii, která nás loni potěšila v remaku Ratchet & Clank. Spider-Man vyjde exkluzivně pro konzoli PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama