Sledujte živě Ceny hráčů 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte živě Ceny hráčů 2016

Sledujte živě Ceny hráčů 2016

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 2. 2017 17:02 8
Reklama

Už dnes večer budou v divadle Royal v Praze na Vinohradech vyhlášeny Ceny hráčů 2016. A vy můžete být u toho. Díky živému přenosu, který začne už v 19.30.

Jak už jsme tento týden připomínali, hlasování skončilo 14. února a výsledky třetího ročníku ankety se dozvíte během slavnostního vyhlašování. Večerem budou provázet moderátoři Alžběta Trojanová a Radek Starý.

Hráči hlasovali v tradičních kategoriích, jako jsou příběh roku, akce roku, RPG roku, nejlepší sport a závody, soundtrack roku, vývojář roku, překvapení roku, nejlepší technické zpracování, mobilní hra roku, česko-slovenská hra roku a rozhodovali rovněž o absolutně nejlepší hře za rok 2016.

Jedinou výjimkou byla kategorie dlouhodobý přínos pro český herní trh, kde vítěze nevybírali samotní hráči, ale odborná porota. Kromě portálu YouTube se bude letos akce přenášet živě i na Facebook a HbbTV stanice Prima Cool. Sestřih z celého večera se pak objeví v pořadu Re-Play.

Během slavnostního večera na akci v rámci doprovodného programu vystoupí Blakkwood Records, autor strategické hry Mashinky Jan Zelený a Filip Kraucher odhalí novou hru týmu FiolaSoft Studio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama