Nový Batman již zřejmě zná své jméno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Batman již zřejmě zná své jméno

Nový Batman již zřejmě zná své jméno

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 2. 2017 17:20 6
Reklama

Vypadá to, že montrealské studio Warner Bros. Games přebírá od britského týmu Rocksteady otěže a skutečně chystá další díl Batmana (pro předchozí spekulace zavítejte na kartu hry). WB Game Montreal přitom nejsou žádnými amatéry – tento tým měl v minulosti na starosti Batman: Arkham Origins, na kterého by ten další Batman zřejmě mohl navazovat. Mějme ovšem na paměti, že se aktuálně jedná opět pouze o pouhé spekulace a nikdo nic konkrétního zatím nepotvrzuje.

Nicméně pokud je na současném úniku informací něco pravdy, tak je nač se těšit – nový Batman má totiž nejen jméno, ale dokonce už i konkrétní detaily týkající se herní náplně. A právě proto vás musíme hned na začátku jedním dechem varovat – jestliže si nechcete nechat cokoli prozradit, tak raději nečtěte dále a počkejte si na oficiální představení, jež bude mít jistě citlivější charakter.

Celým názvem Batman: Arkham Insurgency by se měl odehrávat tři roky po událostech Arkham Origins, ve vývoji je již od roku 2014 a pohání jej stejný engine, na kterém běžel i Arkham Knight. Ve hře by měly být hratelné dvě postavy – Batman a Dick Grayson, který se vtělí do kůže Robina.

Novinkou by mělo být větší množství přístupných interiérů a chybět by přitom neměla netopýří jeskyně ani hlavní sídlo Bruce Wayna.

Co se lokací týče, tak hra by pochopitelně měla nabídnout nové prostory, jež budou velikostně srovnatelné s lokacemi z Arkham Knight, novinkou by však mělo být větší množství přístupných interiérů. Chybět by přitom neměla netopýří jeskyně ani hlavní sídlo Bruce Wayna, je to ale pochopitelně právě ona nová oblast hry, kde se bude odehrávat to hlavní po stránce příběhu.

Ten bude pojednávat o masivním útěku kriminálníků z věznice Blackgate a vyšinutých jedinců z Arkham Asylum a o nadvládě zločinných živlů v inkriminované částí Arkhamu. A právě tam bude muset Batman zamířit a pomoci tamním civilistům.

Dopomáhat v tomto snažení bude moci hráčům i známý Batmobil, ten však bude tentokráte lehce odlišný a nenabídne tolik možností k boji, neboť ten se tentokrát bude odehrávat především mimo něj. Zde se mohou hráči těšit na komplexnější soubojový systém, který sice bude stále spoléhat na správné načasování akcí, měl by však nabízet větší hloubku.

Hlavním protivníkem hry by přitom měl být Owlman, za jehož zády by měl stát Soví tribunál a jednotky Talon, jež budou představovat ty nejtužší nepřátele s tím, že tentokrát nebudou ve hře chybět ani souboje s bossy. Z těch kladných postav se pak zřejmě můžete těšit na Alfreda, Luciuse Foxe a na Barbaru Gordon, jež bude mít údajně zálusk na Dicka Graysona.

Zatím to zkrátka vypadá zajímavě a vypadá to, že k oficiálnímu odhalení by mohlo dojít již brzy – v minulosti již Warner Bros. lákali na 8. březen, a právě nový Batman by mohl být tím, co se poprvé oficiálně objeví na veřejnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama