HW nároky Andromedy jsou tu. Je to obří hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky Andromedy jsou tu. Je to obří hra

HW nároky Andromedy jsou tu. Je to obří hra

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 2. 2017 07:47 11
Reklama

Vydání nového Mass Effectu je za dveřmi a úměrně k tomu sílí marketingová kampaň EA. Momentálně neuplyne skoro ani den, abychom se nedočkali nějakých nových informací nebo materiálů. Až těsně před vydáním také vývojáři z BioWare konečně odhalují hardwarové nároky, na které jsou velice zvědaví hráči na PC.

Minimální i doporučené požadavky se objevily na Originu a prozkoumat je můžete níže. EA naneštěstí nedoplnili specifikace o podrobnosti, jak je poslední dobou zvykem. Takže z nároků nelze určit, jaké rozlišení, framerate a úroveň detailů můžeme na dané sestavě očekávat. Například Ubisoft v poslední době doporučené požadavky cílí na obraz v rozlišení 1080p, i když hráči sahají i po vyšších hodnotách.

Dočkali jsme se však nejen hardwarových nároků, ale také nového videa. To se zaměřuje na zbraně a souboje. A co je možná ještě důležitější, vývojáři na Twitteru oznámili, že hra dosáhla gold statusu, a nic tedy nebrání jejímu vydání podle plánů. Jak už nějaký čas víme, Andromeda nenabídne žádný season pass, to ale neznamená, že by autoři neměli pracovat na nějakém dalším rozšiřujícím obsahu. Jeho obsah však zatím neznáme.

Pokud jde o další střípky, za pozornost rozhodně stojí například slib, že některá z planet může být svou rozlohou větší než celý Dragon Age: Inquisition. Neplatí to pro všechny, ale zní to opravdu velkolepě. Andromeda má ale vynikat i co do hloubky zkušenostního systému, který má být tím nejrozsáhlejším, který kdy BioWare pravděpodobně udělali. Prohlásil to alespoň Fabrice Condominas pro Gamereactor.

Stejně tak craftovací systém má být pokročilejší než v předchozích hrách. A konečně za zmínku stojí ještě jeden výrok Fabrice Condominase. Ten na otázku, zda bude někdy Mass Effect na Switchi odpověděl, že zatím ne, ale vývojáři nezavřeli této možnosti definitivně dveře.

Mass Effect: Andromeda vychází v Evropě 23. března na PC, PS4 a Xboxu One.

Minimální požadavky

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 a Windows 10
CPU: Intel Core i5 3570 či AMD FX-6350
RAM: 8 GB
Grafika: NVIDIA GTX 660 2 GB, AMD Radeon 7850 2 GB
Místo na disku: alespoň 55 GB

Doporučené požadavky

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
CPU: Intel Core i7-4790 či AMD FX-8350
RAM: 16 GB
Grafika: NVIDIA GTX 1060 3 GB, AMD RX 480 4 GB
Místo na disku: alespoň 55 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama