Video z Prey ukazuje speciální schopnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z Prey ukazuje speciální schopnosti

Video z Prey ukazuje speciální schopnosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 10:57 6
Reklama

Stát se někým jiným je pro každého hráče zcela běžné – dnes a denně se vžíváme do rolí někoho jiného, do druhých postav a prožíváme osudy smyšlených i reálných charakterů, stát se věcí je už ale něco ojedinělého a pokud nechcete být zrovna kusem chleba, tak máte ve světě her poněkud omezené pole působnosti. Avšak nikoli na dlouho – sci-fi akce Prey se blíží.

A květnové datum vydání Bethesda připomíná dost ujetým trailerem ukazujícím speciální schopnosti a něco jako mimikry, jimiž bude hlavní postava disponovat. Potomek čínských a německých přistěhovalců jménem Morgan Yu může být ženou či mužem, tak jako tak bude unikátem, jež se dokáže převtělit do prakticky čehokoli na herní scéně. Je libo být střílející věží, cedulí varující před vlhkou podlahou, pytlíkem brambůrků, anebo koulející se čajovou konvicí? Není problém, stačí jen ukázat a rázem se stanete tím, nač máte zrovna chuť. Netřeba jistě podotýkat fakt, že se tím otevírají netušené taktické možnosti, z nichž některé vám již může nastínit přiložený trailer.

Anebo se můžete stát banánem a jen tak si s poklidem sobě vlastním poletovat vesmírem. Protože proč ne. Schopnost jménem Mimic Matter navíc půjde nadále vylepšovat a nebude jedinou speciální charakteristikou hlavní postavy. Druhé Prey bez číslovky a bez jakéhokoli odkazu na původní díl či na předem oznámené pokračování vychází již 5. května a jak vidno, nemuselo by se vůbec jednat o zcela fádní a tradiční FPS bez inovace. Předobjednávat můžete na Xzone a připomenout si můžete předešlé informace týkající se například zakončení hry, či podobnostidvoudílnou sérií Dishonored.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama