Tvůrci Bioshocku mění název studia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Bioshocku mění název studia

Tvůrci Bioshocku mění název studia

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 08:20
Reklama

O faktickém konci týmu Irrational Games jsme vás informovali v únoru před dvěma lety – tým tehdy opustil Ken Levine a o dalších tvůrcích BioShocku jsme dlouhou dobu neměli žádné konkrétní zprávy, zůstávali však pod hlavičkou vydavatele Take-Two. A dnes se o nich konečně opět něco dozvídáme, a to ve formě oznámení změny jména týmu.

Dvanáctka původních zaměstnanců studia Irrational Games (a to nově opět včetně Kena Levina) si nechává říkat Ghost Story a jejich prohlášení si můžete přečíst na nově založeném webu. Tam lze rovněž narazit na komentáře vybraných vývojářů a přihlásit se do odběru novinek emailem. Jestliže byste ale čekali okamžité oznámení nového titulu, tak vás musíme zklamat.

Tvůrci o svých následujících projektech mlčí, slibují však apelovat na všechny fanoušky série BIoShock a ve svých komentářích si pochvalují velikost studia – to prý není ani velké ani malé a práce každého jednotlivce je tím pádem vidět a má vliv na výslednou podobu hry. To s sebou samozřejmě nese i určitou dávku zodpovědnosti a my jsme jen zvědaví, s čím se tento talentovaný tým vytasí. V minulosti nás přeci jen překvapit dokázali.

Něco málo by nám přitom mohla napovědět stránka s nabídkou kariéry. Tým totiž do svých řad vyhledává vývojáře s dlouholetými zkušenostmi s Unreal engine a s hrami v částečně, anebo ve zcela otevřeném světě a slibuje budovat tituly se silným důrazem na vyprávění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama