The Last Night je pixelartový kyberpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last Night je pixelartový kyberpunk

The Last Night je pixelartový kyberpunk

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 13:55
Reklama

Dnes představovaný titul The Last Night je nástupcem za šest dnů vytvořeného prototypu, jenž vznikl v rámci krátkého game jamu s tématikou kyberpunku (soutěž jménem #cyberpunkjam). Původní prototyp měli před pár lety na svědomí francouzští bratři Tim Soret a Adrien Soret a jelikož onen game jam tehdy tento počin také vyhrál, tak se letos budeme moci těšit z plnohodnotné stejnojmenné hry.

Ta dotáhne ideu drobného indie nápadu k pomyslné dokonalosti, bohužel však zatím ještě netušíme, kdy tomu tak bude. Nicméně již z prvního krátkého videa je ale jasné, že je určitě nač se těšit. Titul slibuje přinést to nejlepší ze série Oddworld a v plošinovkách zavedené recepty kombinuje s prvky ze světa hry Another World či například ze snímku Blade Runner. Výsledkem je díky tomu na první pohled unikátní počin, jež se za svůj retro kabátek rozhodně nemusí stydět a kterému to v pohybu nadmíru sluší.

O vydání hry se postará tým Raw Fury, hra zamíří na PC a na její ochutnávku v podobě původního konceptu vzniklého v rámci game jamu můžete narazit na serveru Itch.io.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama