Sledujte launch trailer Horizon Zero Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer Horizon Zero Dawn

Sledujte launch trailer Horizon Zero Dawn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 14:42 1
Reklama

Civilizace tak, jak ji známe dnes, je již dávno minulostí a svět obývají domorodé kmeny a obrovská mechanická monstra. S tím se zkrátka nedá nic dělat a nám nezbývá, než se s takovou situací patřičně poprat. A poprali se s ní i v Guerilla Games, a to takže na výbornou – Pavel hře udělil absolutorium a z recenze je nad slunce jasné, že Horizon: Zero Dawn svým očekáváním dostál. Na veřejnost se hra ale ještě nedostala a stále čeká na své vydání.

Horizon Zero Dawn dorazí do Evropy až příští týden, 1. března. O kvalitách hry se však hojně mluví již nyní a přiložený trailer tedy není ničím jiným než jen dalším z řady lákadel. To dnešní navíc odhaluje pohled do minulosti a v ukázce tak můžete kupříkladu spatřit hořící města civilizace, která již dávno není vůdčím druhem. A že je přitom nač koukat, to jistě není třeba dodávat.

A aby toho nebylo málo, tak tvůrci hry ještě přidávají navrch ještě jeden trailer. Ten sice není nijak objevný, k nalákání k nákupu hry by však mohl i přesto posloužit – ukázka s přízviskem Acolades totiž nezvýrazňuje nic jiného, než doposud nasbíraná pozitivní hodnocení hry. Ta přitom jasně převládají a na serveru Metacritic tak již má hra průměrné hodnocení 88 %. A to není málo. Jestliže se přitom budete chtít o kvalitách hry přesvědčit sami, tak můžete zavítat například na Xzone, kde je k mání nejen standardní edice hry, ale i doprovodné reklamní předměty a k tomu i samotná konzole s přibalenou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama