Nioh si vede skvěle, první DLC v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nioh si vede skvěle, první DLC v dubnu

Nioh si vede skvěle, první DLC v dubnu

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2017 11:20 4
Reklama

V recenzi na aktuální akční RPG bombu Nioh jsme nešetřili chválou, zároveň jsme ale potenciální zájemce varovali nad tím, že by je náročnost tohoto titulu mohla snadno dohnat až na pokraj zoufalství, tudíž by si měli koupi dobře rozmyslet. Pořád je ale zjevně dost těch, kteří toto upozornění neposlechli.

Vydavatelství Koei Tecmo se totiž v aktuální tiskové zprávě pochlubilo tím, že dva týdny od zahájení prodejů už Nioh stačil celosvětově vyexpedovat přes jeden milion kusů. Toto číslo zahrnuje fyzické i digitální kopie. Jako poděkování fanouškům vývojáři z Team Ninja připravili speciální DLC Golden Nioh Armor, které bude majitelům hry bezplatně dostupné již dnes a přinese jim do hry novou zbroj. Tu si po stažení DLC můžete zpřístupnit u libovolné svatyně pod položkou Boons. Její obrázek naleznete v naší galerii.

Update 1.04 přinese celou řadu změn, jako je například nová nabídka v Hidden Teahouse, která vám umožní přerozdělení bodů. Zbraně a zbroj se nyní dají třídit podle kategorií a například šípy a munice budou po dosažení maximálního počtu v inventáři automaticky posílány do vašeho skladiště. Kromě úprav řeší patch i celou řadu chyb a jejich kompletní seznam naleznete pod tímto odkazem.

Vydavatelství se v tiskové zprávě taktéž omluvilo za to, že je hra v řadě regionů beznadějně vyprodána. V současné době došlo k navýšení produkce, aby se fyzické kopie hry dostaly na každého zájemce. Pokud už ale máte hru za sebou, určitě se, podobně jako já, těšíte na nášup nového obsahu. Ten by měl přijít v dubnu jako DLC s názvem Dragon of the North.

Velkou roli v něm bude hrát daimjó z regionu Tóhoku jménem Masamune Date. Ten byl kvůli ztrátě jednoho oka přezdíván „Dokuganrjú“, tedy „Jednooký Drak“. V naší galerii si můžete prohlédnout jeho herní podobu, včetně pásky přes oko a ducha-ochránce, kterým nemůže být nic jiného než mocný drak. Po vydání tohoto příběhového přídavku bychom se měli dočkat ještě dvou dalších. O těch ale zatím vydavatelství i vývojáři z Team Ninja mlčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama