Free DLC pro Gravity Rush 2 vyjde v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Free DLC pro Gravity Rush 2 vyjde v březnu

Free DLC pro Gravity Rush 2 vyjde v březnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2017 15:39 1
Reklama

Společnost Sony oznámila, že expanze The Ark of Time - Raven’s Choice pro Gravity Rush 2 vyjde 21. března. Rozšíření bylo oznámeno už v prosinci a bude zaměřené na Raven.

Pokud jste hráli první díl, rozhodně oceníte, že by novinka měla navázat na závěr původní hry. Tím navíc rozšiřující obsah pro Gravity Rush 2 neskončí. Vydavatel rovněž oznámil, že hlavní hrdinka Kat bude moci díky dalšímu balíčku obléknout outfit 2B, protagonistky akčního RPG Nier: Automata od PlatinumGames. Zatím ale není jasné, kdy bude toto DLC k dispozici ani to, kolik bude stát, pokud bude placené.

Kromě traileru se můžete podívat v galerii také na několik artworků k aktuálnímu DLC, které naznačují, co můžete od rozšíření The Ark of Time - Raven’s Choice očekávat. Druhý díl Gravity Rush vybojoval v recenzi na Hrej.cz od Pavla hodnocení 4/5 a v testu mimo jiné padlo, že pro fanoušky prvního dílu jde o jednoznačnou povinnost.

Přesto Pavel varoval: "Všichni ostatní by měli ke Gravity Rush 2 přistupovat trochu obezřetněji, výlet do překrásného světa, který pro nás vývojáři připravili, ale rozhodně stojí zato."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama