Trailer Mass Effectu ukazuje skilly hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Mass Effectu ukazuje skilly hrdinů

Trailer Mass Effectu ukazuje skilly hrdinů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 2. 2017 15:06 2
Reklama

Fanoušci série Mass Effect mohou ve čtvrtek odpoledne slavit - právě totiž vypršelo embargo na nové informace o chystané Andromedě, včetně dvojice videí. Vývojáři z BioWare se rozhodli blíže představit hlavní postavy příběhu a došlo také na potvrzení informace, že se o dabing Asarianky Lexi T'Perro postará herečka Natalie Dormer.

Nejdříve ale materiál vztahující se k samotné hře. Podobně jako v případě předchozích dílů, i tentokrát dojde na střety mnoha postav, které budou společně splétat příběh nové série uvnitř Mass Effectu. Využít je ale budete moci i aktivně, třeba během soubojů, a to díky aktivním i pasivním schopnostem, jimiž budou disponovat všichni členové posádky. Hlavní hrdina či hrdinka hry pak bude mít přístup k až 300 skillům, mezi kterými by mělo jít poměrně snadno přepínat.

Posloužit by k tomu měl promyšlený systém rychlé nabídky Favorites, kam je možné uložit až 12 skillů do 4 setů a libovolně mezi nimi přepínat, aniž byste museli korzovat herními nabídkami a souboj neustále přerušovat. Počítá se také se spoluprácí jednotlivých členů v tzv. Power kombech, která se aktivují v momentě, kdy vy nebo vaši spolubojovníci srazí nepřítele na kolena a k ukončení jeho života už bude potřeba jen rozpracované dílo dokončit.

I v tomto by měla být ukryta znovuhratelnost hry, která nebude záviset jen na vašich rozhodnutích a volbách v jednání s ostatními. Je jisté, že během jednoho průchodu nebude možné odemknout všechny skilly, zvlášť když k tomu ještě připočítáte nutnost profilovat se v sedmi hlavních profesích. Čeká na vás soldier, engineer, adept, sentinel, vanguard, infiltrator a explorer, ke kterým dostanete přístup bez omezení, ale bude záležet jen na odemykaných skillech, jakou cestou se vydáte.

Spolu s tímto informačním trailerem je k dispozici i video, ve kterém vývojáři odhalili herečku, která se postará o dabing lékařky Lexi T'Perro. Pokud vás například okouzlila Maergery Tyrell ze seriálu Hra o trůny, budete spokojeni - jak už bylo uvedeno, jedná se o herečku Natalii Dormer, v jejímž představovacím videu se mihne i několik nových záběrů ze hry. K dispozici jsou i nové screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama