První obrázky z nových Micro Machines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky z nových Micro Machines

První obrázky z nových Micro Machines

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 2. 2017 14:44
Reklama

Společnost Codemasters se podělila o první screenshoty z pokračování legendární závodní série Micro Machines s podtitulem World Series. Připomínáme, že hra vychází už v dubnu.

Už z první várky obrázků je jasně patrné, co můžeme očekávat, a že se předchozí popis autorů, zdá se, shoduje s realitou. Screenshoty zachycují závody na už tradičním kulečníkovém stole, ale i první ukázky z bitevních arén, o kterých jsme psali v půlce ledna.

Těžiště hry by ale mělo jako obvykle spočívat v multiplayeru. Micro Machines World Series nabídnou podporu až pro 12 hráčů on-line a čtveřici na jedné konzoli. Připomínáme, že hra míří na PC, PS4 i Xbox One.

Jak už jsme psali posledně, bojové arény nám umožní rozpoutat masovou destrukci v miniaturním měřítku, lákají hráče vývojáři. V týmových módech King of the Hill a Capture the Flag musí naopak hráči spolupracovat a využívat specifickým schopností svých vozidel, pokud chtějí zvítězit. kromě toho nebude chybět ani klasický závod nebo eliminace.

Vlastní má být novince, která vychází z loňské free-to-play mobilní verze, intuitivní ovládání a chytlavá hratelnost. Doufejme, že si tato legenda povede při svém návratu lépe než její četní napodobitelé. Za všechny jmenujme třeba Table Top Racing: World Tour, jehož vývojáři shodou okolností v těchto dnech oznámili, že v březnu vydají port pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama