Nové video z VR spin-offu ještěřího ARKu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z VR spin-offu ještěřího ARKu

Nové video z VR spin-offu ještěřího ARKu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 2. 2017 10:18
Reklama

Vývojáři titulu ARK Park předvedli svůj virtuální Jurský svět v novém videu. Dvě a půl minuty dlouhá ukázka vám přiblíží, co přibližně můžete od tohoto VR spin-offu hry ARK: Survival Evolved čekat.

Hra byla oznámena už loni v prosinci a míří na headsety PlayStation VR, HTC Vive i Oculus Rift. Vyjít by měla ještě letos. V podstatě půjde o procházku virtuálním dinosauřím parkem, tak jak si ji každý asi dokáže představit z trháku Stevena Spielberga a dalších pokračování. Tentokrát by se ale nemuselo nic zvrtnout. Anebo...

Samozřejmostí jsou různé atrakce, ale v hlavní roli tu bude prehistorická fauna i flora. Titul bude podporovat multipayer. Autoři se především pyšní také tím, že vše má být maximálně realistické, aby nešlo jen o neškodnou zábavu, ale jejich projekt měl i vzdělávací charakter, což je nepochybně chvályhodný cíl.

To však neznamená, že by se z ARK Parku zcela vytratily akční prvky. Výkonný producent Sky Wu řekl PC Gameru, že ARK: Survival Evolved je pro VR příliš rychlý a nemuselo by to být příjemný zážitek. Ale vývojáři chtěli, aby si jeho fanoušci užili i ARK Park. Proto pro ně přichystali lov dinosaurů a někjaké další prvky, které představují větší výzvu, zatímco casual hráči se mohou jen procházet, kochat, užívat si atrakce a krmit ještěry. Je to podle autorů jednoduše casual hra s některými volitelnými hardcore prvky.

V singlu i multiplayeru budete navštěvovat jednotlivé výběhy, ale Wu slibuje rovněž trochu survival prvků. ARK Park bude obsahovat lovecké oblasti, kde dinosauři mohou na hráče zaútočit. Zde si budou moci hráči vytvořit vlastní zbraně a další vybavení. V parku nebude chybět ani návštěvnické centrum se spoustou informací, které mají být daleko zajímavější než klasické učebnice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama