Chystá se turnaj v H1Z1 o 300 000 dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se turnaj v H1Z1 o 300 000 dolarů

Chystá se turnaj v H1Z1 o 300 000 dolarů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 2. 2017 12:42
Reklama

Do světa elektronického sportu letos na jaře připluje další ostře sledovaná rybka. Jedná se o hru H1Z1, která se stala hitem prakticky přes noc a je velmi oblíbeným materiálem ke sledování na Twitchi. Navíc nepůjde o nějakou druhořadou záležitost – prizepool prvního oficiálního turnaje je stanoven na 300 000 dolarů s tím, že si vítěz odnese více než polovinu této částky.

I přes to, že je H1Z1 teprve ve fázi předběžného přístupu a nejde o kompletní hru, je o turnajová klání zájem a věnují se jim zavedené e-sportové organizace. Pro vstup do turnaje, v němž se utká 15 týmů, je nutné umístit se do 200. místa v Twin Galaxy H1Z1 žebříčku a samozřejmě se i sžít s ostatními čtyřmi hráči ve svém týmu. Právě na týmové spolupráci totiž bude záviset celkový úspěch, protože se v jednotlivých kolech nebude možné respawnout zpět do hry.

To činí z turnaje už dopředu poměrně zajímavou podívanou, vzhledem k tomu, že se týmy budou muset popasovat s důležitou úvodní fází, následující fází boje a v závěru pak i snaze přežít a případně i uspět proti přesile či jedinému hráči soupeřícího týmu.

Co se účastníků konkrétně týče, zatím byli kvalifikovány týmy Echo Fox, Rogue Gaming, Panda Global a Denial Esports, připojit se ale můžete i vy, vzhledem k tomu, že je kvalifikace otevřená všem. Na oficiálních stránkách turnaje stačí skočit do přihlašovacího formuláře a vyplnit náležité údaje. Je ovšem nutné počítat se splněním již naznačených vstupních požadavků. Registrace se uzavírá 3. března a samotný turnaj vypukne v Los Angeles už 20. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama