Zapojte se do diskuze v hPodu #575
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #575

Zapojte se do diskuze v hPodu #575

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 2. 2017 13:15 9
Reklama

Natáčení podcastu se opět přiblížilo, a je tedy na čase podělit se s vámi o nástin našeho scénáře. Ani tento týden nebyla nouze o zajímavé události, které se jistě stanou předmětem vášnivé debaty.

Popovídáme se o filmové adaptaci Metal Gearu, jejíž režisér Jordan Vogt-Roberts se považuje za velkého fanouška herní série a setkal se dokonce s Hideem Kodžimou. Jak může dopadnout pokus zfilmovat opus, který už ve své podstatě filmem je? A může tak zásadní scénáristická látka zlomit prokletí filmů podle her?

V rychlém sledu za sebou vycházejí blockbustery jako Halo Wars 2, Horizon Zero Dawn a For Honor. Využijeme toho, že do redakce dorazí Vojta, a probereme s ním, jak se dívá na historickou akci od Ubisoftu pár dní po recenzi a zda ji ještě hraje.

A probereme určitě i akce, které nás čekají o nadcházejícím víkendu. V Praze se uskuteční hned dvě, další pak v digitálním prostoru. V sobotu se pořádá Nintendo Switch pre-launch event v Kongresovém centru a večer se budou předávat Ceny hráčů v divadle Royal na Vinohradech. Přenos z akce můžete sledovat živě na internetu. Kromě toho se o víkendu koná otevřená beta Wildlands, do které se chystáme rovněž pustit.

U mikrofonu se kromě mě a zmíněného Vojty sejde také David. Pokud nám chcete něco napsat, vzkázat, případně se zeptat, můžete tak učinit prostřednictvím diskuze u této novinky nebo psát na mail podcast@hrej.cz. Čas máte až do čtvrtečního odpoledne. Natáčet budeme po čtvrté hodině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama