Agony si v novém traileru nebere servítky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony si v novém traileru nebere servítky

Agony si v novém traileru nebere servítky

David Plecháček

David Plecháček

22. 2. 2017 16:37 10
Reklama

Poláci se toho nebojí. Pamatujete na téměř dva roky starý Hatred? Hra, která byla nad rámec svých nekvalit kritizována také za to, že vykresluje zbytečné a ničím nepodložené násilí. Byla zkrátka kontroverzní. A ano, byla z Polska. Z té samé země, byť od jiného studia, se na nás řítí další hra, která si nebere servítky. Jmenuje se Agony a její autoři už před nějakým časem přiznali, že odhodili veškeré zábrany. Zato by měla být o poznání kvalitnější a duchaplnější.

First person horor, který pohání Unreal Engine, nás protáhne hlubinami pekla. Ze záběrů ční na hony daleko zmar a utrpení, ale také originalita a zajímavé a neotřelé zasazení. Studio Madmind se chtělo vyvarovat stokrát viděných témat a zažitých hororových schémat, až přišlo s děsivou vizí pekla a se zuřivými bestiemi.

Slabším kreaturám budete moci ovládnout mysl, stejně tak jako lidem, kteří byli uvrženi v nemilost stejně jako vy. Jak hra za ovládnutou stvůru vypadá, uvidíme už příští týden. Na konci traileru, který si můžete níže prohlédnout, totiž visí pozvánka na posledního února. Samotná hra by měla vyjít na PlayStation 4, Xbox One a PC někdy v druhé čtvrtině tohoto roku.

Vydání je tak téměř za dveřmi, a pokud máte odvahu a dostatečně silný žaludek na to vydat se do nejhlubších částí pekla, můžete se pomalu začít těšit. O tom, že je nový projekt ve správných rukou, svědčí i to, že ve studiu Madmind jsou bývalí tvůrci Zaklínače, The Division, Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage a jiných her.

Další informace můžete naleznout v obou předchozích novinkách. Dostanete se k nim skrze kartu hry níže pod článkem. A pod videem, na které se můžete konečně podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama