Režisér filmu Metal Gear je skutečný fanda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režisér filmu Metal Gear je skutečný fanda

Režisér filmu Metal Gear je skutečný fanda

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 2. 2017 10:18 3
Reklama

Režisér Jordan Vogt-Roberts, který byl pověřen natočením filmu Metal Gear Solid, ujišťoval v rozhovoru pro magazín Collider všechny fanoušky, že přípravy stále pokračují. V tuto chvíli vzniká scénář a sám Vogt-Roberts potvrdil, že nad ním drží ochrannou ruku. Proč? Protože se sám považuje za ohromného fanouška herní série a nedávné setkání s Hideem Kodžimou považuje za jeden z nejlepších momentů svého života.

Skutečně, v tomto ohledu by mohl film Metal Gear Solid dopadnout dobře, podobně jako třeba Warcraft, který sice šel na několika místech svou vlastní cestou, ale byl své předloze do velké míry věrný. „Budu se bít do roztrhání těla za to, aby všechno bylo takové, jaké má být. Filmové studio může z Metal Gearu chtít udělat třeba G.I. Joe nebo Mission Impossible, nebo zkrátka něco, čím tahle série není,“ varuje Vogt-Roberts. Chtěl by se však postarat o to, aby na film byli hrdí zejména fanoušci a vše dávalo v rámci daného univerza smysl.

Zároveň také naznačil, že film bude buďto s ratingem PG-13 a dostane velký rozpočet, anebo půjde o film pro dospělé, ovšem v takovém případě s menšími penězi. Z rozhovoru je ovšem patrné, že se Vogt-Roberts přiklání spíše k první variantě, neboť se snažil vysvětlit, že ačkoliv Metal Gear má několik opravdu hodně násilných scén, netvoří stěžejní prvky celého díla. Všechno se ale může změnit na základě zmiňovaného scénáře, který je v tuto chvíli tím nejdůležitějším.

Jediné, co nás tedy v tuto chvíli může reálně trápit, je fakt, že se film jen tak v kinech neobjeví. Vznikající scénář značí rané stádium příprav. A i kdyby se vše stihlo tento rok dokončit a vybrat vhodné herce, natáčení pravděpodobně nezačne dříve než příští rok. S takovým plánem je možné, že film nebude na světě do roku 2020, ale jak to tak bývá, na ty skvělé věci v životě si zkrátka musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama