Nový mód kombinuje Rush a Conquest v BF1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový mód kombinuje Rush a Conquest v BF1

Nový mód kombinuje Rush a Conquest v BF1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 2. 2017 13:50 5
Reklama

Společnosti EA a DICE představily nový mód Frontlines pro Battlefield 1, který bude součástí DLC They Shall Not Pass. V akci jej představuje minutu a půl dlouhá ukázka.

Samotní vývojáři novinku popisují jako mix oblíbených módů Rush a Conquest, které jsou po mnoho let páteří Battlefieldu. Oba týmy bojují o řetězec kontrolních bodů. Jakmile jeden z týmů obsadí vlajku, boj se přesouvá k další. O tu znovu usilují obě strany současně. A tak dále, dokud nejsou všechny v držení jedné strany. Když se podaří zajmout velitelství nepřítele, přechází hra do variace na Rush, kde jeden tým útočí na telegrafní stanice, zatímco druhý se je snaží ubránit před dotírajícími vojáky.

Jak už bylo řečeno, mód bude součástí prvního placeného DLC They Shall Not Pass. Podrobnosti představuje v konkrétních situacích zmíněné video. Je však zřejmé, že jde o trochu kombinačně náročnější akci. Takové módy často narážejí na neochotu komunity zkusit něco nového a složitějšího, ale principiálně se novinka nijak neliší od toho, co už dobře známe. Jen důvěrně známé prvky kombinuje. Nic komplikovaného.

Podobné módy se objevily v DLC pro Battlefront, kde rovněž vítězství jednoho, nebo druhého týmu, bylo podmíněno více úspěšnými kroky, respektive fázemi. Je to třeba případ režimů Battle Station z Death Star, Sabotage z Bespinu i Infiltration z Rogue One: Scarif. Vtipné v nich je, že může nakonec prohrát i strana, které dosáhne několika dílčích vítězství, ale vypustí závěr bitvy.

Rozšíření They Shall Not Pass vyjde v březnu. Kromě zmíněného módu přinese i francouzskou armádu, čtyři nové mapy, nové zbraně nebo stroje. Majitelé season passu budou mít jako obvykle k DLC přístup o dva týdny dříve než ostatní. Pak se teprve začne prodávat samostatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama