PS VR exkluzivní horor už i bez headsetu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS VR exkluzivní horor už i bez headsetu

PS VR exkluzivní horor už i bez headsetu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 2. 2017 16:31 1
Reklama

Když na Hrej.cz píšeme o nějaké již vydané hře v souvislosti s VR, většinou je to proto, že se dočká dodatečné podpory některého z headsetů. V tomto případě je tomu ale právě naopak. Lehce nadpůrměrný horor Here They Lie od studia The Tangentlemen a Sony byl totiž původně jen pro PlayStation VR. Teď si ho ale zahraje každý majitel PS4.

Studio se s novinkou pochlubilo na PlayStation Blogu s tím, že jejich exkluzivní horor bude k dispozici na PS4 od zítřka, tedy 21. února. VR nepotřebujete. Naopak hra nabídne zvláštní podporu pro PlayStation 4 Pro, kde zvládne rozlišení 4K, lepší stíny, efekty i nasvícení.

Pokud už hru vlastníte ve VR verzi, samozřejmě máte automaticky nárok na tu klasickou. Nový zákazníci si rovněž za jednu cenu pořizují obě verze naráz, což je sympatické, jakkoli se to může zdát samozřejmé.

Nový upddate ale přinese i další vylepšení a novinky jako třeba titulky, které však nabídne jen standardní edice. Lepší by mělo být i vyhlazování ve VR verzi, head tracking a těšit se můžeme také na kvalitnější textury. Samozřejmostí je možnost plynule přepínat mezi klasickou a VR verzí v rozehrané hře.

Vývojáři podle svých slov bedlivě naslouchali zpětné vazbě od fanoušků a kromě jiného do hry přidali možnost hrát vybranou kapitolu, což si hráči hodně přáli. Here They Lie stojí v českém PlayStation Storu 549 korun. Krabicová verze se na Xzone.cz prodává za 499 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama