Nové obrázky z Final Fantasy VII a KH3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky z Final Fantasy VII a KH3

Nové obrázky z Final Fantasy VII a KH3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 2. 2017 10:10 2
Reklama

Remake Final Fantasy VII o sobě dává vědět jen sporadicky, a tak musíme být vděční za každý drobeček a každý střípek. O víkendu se na internetu vylouply dva nové screenshoty a navrch obrázek z Kingdom Hearts III.

Nové obrázky se objevily při příležitosti akce Monaco Anime Game International Conference 2017 (Magic) a posléze je společnost Square Enix sdílela na Twitteru. FFVII slibuje částečně zničitelné prostředí a přepracované souboje v modernějším pojetí. Na druhém screenshotu je možné vidět Scorpiona, prvního bosse ve hře.

Tecuja Nomura na akci, kde obrázky odhalil, prohlásil, že chtěl ukázat dokonce i video ze hry, ale to mu vydavatel neumožnil. Brzy z Final Fantasy VII ale podle něj uvidíme více. Nomura také upozornil, že aktuální podoba uživatelského rozhraní není finální.

Jak určitě dobře víte, vytoužený remake populárního sedmého dílu z roku 1997 pohání Unreal Engine 4 a vyjde exkluzivně na PS4. Hra byla po letech marných nadějí oficiálně oznámena v roce 2015.

Kingdom Hearts III taktéž využívají Unreal Engine 4 a hra byla představena na E3 2013 rovněž po letech dohadů a spekulací. Kingdom Hearts III vyjdou kromě PS4 i na Xboxu One. Spekuluje se, že by se tak mohlo s trochou štěstí stát ještě letos.

Doufejme, že nové obrázky můžeme považovat za předzvěst většího množství materiálů a informací na konto obou her, které fanoušci netrpělivě vyhlížejí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama