Bethesda Studios má rozdělaných 7 projektů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda Studios má rozdělaných 7 projektů

Bethesda Studios má rozdělaných 7 projektů

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2017 09:47 3
Reklama

Nejznámější a nejpopulárnější hry severoamerického vydavatele Bethesdy vytvořil interní tým z Bethesda Game Studios. Série Fallout nebo Elder Scrolls jsou takřka synonynem k Bethesdě jako takové, a po vydání Falloutu 4 a remasteru pátého dílu TES nás samozřejmě také zajímá, co z Marylandu vyjde v budoucnu. Todd Howard, ředitel BGS, v magazínu Glixel prozradil, že studio rozhodně nezahálí.

Původní informace byla taková, že ve studiu pracují na třech projektech, z nichž dva jsou ryze „bethesdovské“ a jeden je mobilní hra. Ve skutečnosti je to ale ještě zamotanější. Pro IGN totiž Howard prozradil, že projektů je vlastně sedm. Dva z nich ale známe – jsou jimi Fallout 4 ve VR a The Elder Scrolls V: Skyrim pro novou konzoli Switch. Zbývá jich tedy pět.

Pro Glixel pětačtyřicetiletý rodák z Pensylvánie řekl, že důvodem je fakt, že studio je větší než kdy jindy, má více zaměstnanců, a tak může pracovat na několika věcech najednou. Údajně jsou velké projekty – v tu dobu stále ještě dva přiznané – větší než cokoliv, na čem Bethesda Game Studios v minulosti pracovalo. To samé potvrdil později i pro IGN.

V druhém zmíněném rozhovoru ale dodal, že oba popisované projekty jsou pro Bethesdu atypické: „Jak bych to jen řekl… jsou tak trochu jiné, ale pořád to je typ her, ve kterých nás hráči rozpoznají,“ řekl. Už v minulosti prozradil, že o dalších hrách uslyšíme ještě dříve, než o The Elder Scrolls VI. Zda je šestý díl třetím známým projektem, nebo zda jeho příprava ještě ani nezačala, bohužel nevíme.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama