Ashes of Singularity se spojuje s datadiskem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ashes of Singularity se spojuje s datadiskem

Ashes of Singularity se spojuje s datadiskem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2017 10:45
Reklama

Stardock Entertainment na svém webu oznámili sympatické změny týkající se real-time strategie Ashes of the Singularity, jež se nově otevírá a více zpřístupňuje dosud tak trochu rozpolcené komunitě hráčů. Ta se donedávna dělila na dvě části – na ty, kteří hráli hru původní, a na ty, které naopak okouzlil přídavek jménem Escalation. To však již neplatí.

V poslední době jste si mohli povšimout zajímavého fenoménu a vývoje okolo situace s DLC balíčky a rozšířeními – mnozí tvůrci se odklánějí od tradiční formy dodatečného obsahu, jež mohla mít za následek tříštění komunity. Mohlo se jednat například o opouštění od exkluzivních map, nebo třeba o možnost získat dodatečný obsah bez poplatků a pouze pilnějším hraním.

Za všechny jmenujme například Evolve (mapy z DLC přístupné všem hráčům) či Rainbow Six Siege (možnost odemykat operátory za herní měnu) a právě podobný příklad nyní následuje i Stardock se svým Ashes of the Singularity a s dosud odděleným datadiskem Escalation. Nově tím vzniká titul jediný – Ashes of the Singularity: Escalation.

To v praxi znamená, že kdo si zakoupil základní edici, tak obdrží zdarma i přídavek, který, dle slov Stardocku, vznikl na základě požadavků komunity. Hráči totiž do původní hry chtěli přidat některé změny (například jinou úroveň přiblížení bojiště), to však neodpovídalo tomu, čeho chtěli ve Stardocku se hrou docílit. Výsledkem tedy byl oddělený přídavek s trochu odlišnými principy a spolu s tím přišlo i nutné rozpolcení hráčské komunity.

To však již neplatí – sloučením se komunita spojila v jeden celek, modařské nástroje budou platit v obou částech hry a všichni ti, kteří vlastnili nějakou z edic původní hry, nyní vlastní i Ashes of the Singularity: Escalation. A ti hráči, kteří vlastnili jak originál, tak i přídavek, obdrželi jako bonus zdarma i season pass s několika drobnými DLC, jež přinášejí nové mapy a scénáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama