Ubisoft představuje DLC pro Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje DLC pro Watch Dogs 2

Ubisoft představuje DLC pro Watch Dogs 2

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 2. 2017 10:34
Reklama

Povedená městská akce Watch Dogs 2 vyšla v listopadu loňského roku a po třech měsících je pomalu čas na první větší injekci dodatečného obsahu. Vydavatelství Ubisoft proto představilo DLC s názvem Human Condition.

To vyjde na PlayStation 4 už za několik dní, konkrétně 21. února. Hráči na PC a Xbox One si pak budou muset počkat o měsíc déle, verze pro jejich platformy je naplánována na 23. března. Vývojáři slibují, že balíček Human Condition přinese do hry velice slušnou porci obsahu. Pokud se vám už stýská po San Franciscu a nezbednostech, které v kůži mladého hackera Marcuse Hollowaye můžete páchat, určitě oceníte tři nové operace, které se skládají z několika misí.

První z nich ponese název Bad Medicine a Marcus se v ní bude muset popasovat s ruským gangem, který zamořil nemocniční zařízení ransomwarem. V rámci příběhu se navíc potkáte se starým známým jménem Jordie, kterého si jistě pamatují hráči prvního dílu Watch Dogs. V přiloženém traileru se můžete přesvědčit o tom, že Jordie rozhodně neztratil ani kousek svého šarmu. V Bad Medicine se podíváme na nová místa a i z výše zmíněného traileru je patrné, že se autoři nehodlají vzdát různých popkulturních odkazů.

Další část DLC ponese název Automata a bude se točit kolem inteligentních, samořídících vozidel. Společnost Nudle odhalí nový model a Marcus s Wrenchem se samozřejmě ihned rozhodnou, že by se mu měli podívat na zoubek. Brzy však zjistí, že za zářivou novou technologií stojí daleko temnější motivace. Po úspěšném splnění mise vám nové auto přibude do sbírky. Ale samo se tedy řídit nebude, s tím nepočítejte.

Třetí operace je zatím zahalena tajemstvím, ale s ohledem na to, že DLC vychází již v úterý, je téměř jisté, že se do té doby ještě Ubisoft s jejím obsahem pochlubí. Pro Watch Dogs 2 dosud vyšel pouze balíček s novým oblečením a vozidlem, inspirovaným postavou Raymonda Kenneyho, známého pod přezdívkou T-Bone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama