Tvůrci God of War chystali sci-fi titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci God of War chystali sci-fi titul

Tvůrci God of War chystali sci-fi titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 2. 2017 14:35
Reklama

Z nesčetného množství příkladů z minulosti až moc dobře víme, že ne všechny nápady herních tvůrců to mohou dotáhnout až do podoby finálního titulu, málokdy se nám však podaří nahlédnout pod pokličku toho, co začalo vznikat potají a co bylo následně také ve vší tichosti zrušeno s tím, že se na veřejnost nic nedostane. Někdy se však poštěstí a ven přeci jen něco unikne.

Zmíněný hořký osud mohl potkat i utajený projekt Sony Santa Monica, tvůrců série God of War. Nicméně nyní na povrch vyplouvají konkrétní informace o tom, co se v týmu tvořilo, a spolu s tím máme k dispozici i údajné obrázky (respektive artworky, viz galerie) ze zrušené nové IP tohoto studia. Jejich pravost nám však jen stěží bude kdokoli chtít potvrdit, pocházejí ovšem z celkem důvěryhodného zdroje – z portfolia Erika Sana Juana, bývalého člena studia. Ten v týmu pracoval až do dubna 2014 a pod článkem přiložené obrázky pocházejí pravděpodobně z projektu s kódovým označením Darkside.

Projekt byl údajně zrušen na základě toho, že vykazoval známky podobnosti s Destiny a s Horizon: Zero Dawn.

O tomto titulu na úniky informací zaměřený server Nerdleaks zjistil, že se měl odehrávat v budoucnosti okolo roku 2034, měl být o průzkumu světa a měl kombinovat prvky sci-fi (vyspělá technologie) a fantasy (roztodivné stvůry obývající svět hry). Jestliže se ale nepoštěstí a nedojde k dalšímu podobnému úniku, tak o další náplni titulu se už ale zřejmě nic dalšího s největší pravděpodobností nikdy nedozvíme. Něco by ale ještě mohl vypovídat fakt, že projekt byl údajně zrušen (a lidé propuštěni) na základě toho, že vykazoval známky podobnosti s Destiny a s čerstvě dokončeným Horizon: Zero Dawn.

A nám tímto nezbývá tedy než vyhlížet další titul studia – nový díl série God of War, tentokráte zasazený do odlišeného prostředí mrazivého severu. Předobjednávat můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama