Capcom živí ochrannou známku Deep Down
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom živí ochrannou známku Deep Down

Capcom živí ochrannou známku Deep Down

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 2. 2017 11:34
Reklama

O Projektu Deep Down jsme poprvé psali skoro na den přesně před čtyřmi lety. Hru jsme představili jako nadějné RPG a to samé přízvisko si zřejmě pravidelně opakují i v Capcomu, neboť co půlrok tato společnost dává o hře vědět za pomocí prodloužení jména jakožto ochranné známky.

Evergreen zkrátka pokračuje i tento rok, a i letos v únoru si Capcom opětovně registroval ochrannou známku hry a vyslal tím do světa zprávu tu, že se s titulem stále ještě v nějaké formě počítá. Onen půlrok nazpátek navíc Pavel trefně prorokoval možnou situaci tu, že o hře uslyšíme poprvé až tento únor (což se naplnilo jen částečně – v lednu jsme si totiž posteskli nad tím, že o hře vlastně neslyšíme vůbec). A stalo se – tajuplné RPG Deep Down se ozvalo právě touto formou, nejedná se však o příslib čehokoli konkrétního – vedle možnosti stále pokračujícího vývoje je rovněž zcela reálná i varianta ta, že Capcom pouze nechce, aby se ke značce dostal kdokoli jiný a zneužil jejího jména.

Tak jako tak nezbývá případným fandům představeného konceptu než doufat, že Capcom stále něco kutí a dřívější zprávy o vývoji na rozcestí i o změně konceptu byly pouhým avizováním zásadních změn a pouhého prodloužení vývoje, jež možná stále ještě pokračuje. Než však ale Capcom dovolí, tak se zřejmě nic konkrétního nedozvíme a je zapotřebí trpělivě vyčkávat i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama