PC verze Gears of War 4 dostala 248GB patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Gears of War 4 dostala 248GB patch

PC verze Gears of War 4 dostala 248GB patch

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 2. 2017 15:24 30
Reklama

Velikost patchů a updatů jako by byla s každým uplynulým měsícem větší a větší. Se slzou v oku vzpomínáme na doby, kdy se ještě měřily v megabytech. Čas od času to skoro vypadá, že spolu s patchem stahujeme celou hru znovu. Microsoft to tentokrát ale už skutečně přehnal.

Uživatel diskuzního fóra NeoGAF s přezdívkou Gowans jako první upozornil na velikost updatu pro PC verzi Gears of War 4, který má jen těžko uvěřitelných 248,5 GB. Gowans tvrdí, že se mu napřed během stahování zobrazila velikost 101,1 GB, která následně vystoupala na výše zmíněné bizarní číslo. Poté, co stahování přerušil a následně opakovaně spustil, vyžádala si hra opětovné stažení 101,1 GB.

S ohledem na to, že velikost samotné hry se pohybuje kolem 50 GB, dá se předpokládat, že se v tomto případě jedná o pouhou chybu. Pokud ale patříte mezi nešťastníky, jejichž internetové připojení stále omezuje FUP, mohli byste při zapnutých automatických updatech být později velmi nemile překvapeni.

Není to poprvé, co se podobná věc na platformě Microsoftu stala. Vzpomenout můžeme například na v pořadí čtvrtý patch pro zabugovaný Assassin’s Creed Unity. Ten měl na PS4 už tak dost masivních 6,7 GB, na Xboxu se však jeho objem vyšplhal na úctyhodných 40 GB. Spolu s patchem jste totiž stáhli rovnou i celou hru. Forza Horizon 3 se na Xboxu taktéž potýkala s masivním updatem o velikosti přes 47 GB. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama