Splatoon 2 nabídne vlastní LAN party
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Splatoon 2 nabídne vlastní LAN party

Splatoon 2 nabídne vlastní LAN party

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 2. 2017 11:47
Reklama

Japonské Nintendo vydalo novou ukázku přímo z hraní akce Splatoon 2. Video je bohužel k dispozici pouze v japonštině, pro úplnost jej ale přikládáme i přesto, neboť ukazuje jednu z nových funkcí hry, takzvaný Private Battle Spectator View.

Za pomocí této novinky se mohou dva (ne)hráči připojit do privátní hry a tu pouze pozorovat. Mají však k ruce nástroje, za pomocí kterých mohou měnit perspektivu a mohou tedy virtuální a barvami nasáklé bojiště pozorovat buďto z pohledu stacionárních kamer, anebo přímo z pohledu zainteresovaných hráčů. Přiložená ukázka navíc odhaluje, že k ruce dostávají rovněž přehlednou mapu se znázorněnými postavičkami hráčů.

Tito hráči budou moci pozorovat bitvy až osmi hráčů, které půjde nově vytvořit i v režimu bez internetu – stačí jen za pomocí switche či routeru propojit kabely až osm konzolí naráz a rázem se mohou pořádat LAN turnaje jako za starých časů. Alternativou je samozřejmě propojení konzolí skrze bezdrátovou síť, možnost použití kabelů je v takovém případě myšlena jako náhrada v momentech, kdy takováto konfigurace může působit kupříkladu dýchavičně či nestabilně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama