HW nároky Sniper Elite 4. Obsahuje Denuvo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky Sniper Elite 4. Obsahuje Denuvo

HW nároky Sniper Elite 4. Obsahuje Denuvo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 2. 2017 09:53 17
Reklama

Sniper Elite 4 od studia Rebellion vychází už v úterý 14. února. Vývojáři se těsně před vydáním pochlubili hardwarovými požadavky a upozornili, že hru bude chránit protipirátské řešení Denuvo.

Na 14. února nepřipadá jen svátek zamilovaných, ale i datum vydání dvou očekávaných her - For Honor a Sniper Elite 4. Neříkejte, že nemáte chuť podělit se s nacisty o trochu lásky v romantických kulisách italského pobřeží...

Čtvrtý díl bezprostředně navazuje na události trojky a hráč se opět chopí agenta jménem Karl Fairburne, který je pověřen tím, aby pomohl italskému odboji v boji proti fašistům. Hra je zasazena do roku 1943 a má jít v mnoha směrech o mnohem otevřenějších a svobodnější počin, než představovaly minulé díly. Autoři se pyšní zejména výrazně většími mapami.

Kromě nich ale hráče lákají také na kooperativní kampaň, sandboxovou hratelnost, tajné vedlejší mise nebo propracovanou AI. Karl si rovněž osvojil nové pohyby a takedowny a má k dispozici mnohem hlubší systém úpravy zbraní.

Sniper Elite 4 je další z dlouhého seznamu her, které se aktuálně spoléhají na technologii Denuvo navzdory tomu, že v poslední době se pirátům dařilo tuto ochrano prolomit. Shodou okolností se bude na toto řešení spoléhat i hlavní rival Rebellionu - Sniper: Ghost Warrior 3 od CI Games. Kromě něj Denuvo hráči najdou i v PC verzích Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands a South Park: The Fractured But Whole od Ubisoftu.

Sniper Elite 4 recenzuje pro Hrej.cz Zdeněk. Testuje PC verzi. Recenze vyjde v týdnu.

Minimální nároky

OS: Windows 7, 8.1, 10
CPU: Intel CPU Core i3-2100 či ekvivalent AMD
RAM: 4 GB
Grafika: AMD Radeon HD 7870 (2 GB) či NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB)

Doporučené nároky

OS: Windows 7, 8.1, 10
CPU: Intel CPU Core i7-3770 či ekvivalent od AMD
RAM: 8 GB
Grafika: Nvidia GPU GeForce GTX 970/AMD GPU Radeon RX 480

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama