Před třetím dílem vyjde Walking Dead i fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před třetím dílem vyjde Walking Dead i fyzicky

Před třetím dílem vyjde Walking Dead i fyzicky

David Plecháček

David Plecháček

10. 2. 2017 11:45 2
Reklama

První ochutnávka z třetí sezóny The Walking Dead od studia Telltale nabídla dvojnásobnou porci obsahu, ale evidentně i téměř dvojnásobně dlouhé čekání na epizodu další. Dvojdíl Ties That Bind sice nabídl otřepaný děj, ale za to postavy, na jejichž vývoj jsme sami zvědaví. A ačkoliv to bude za několik dní dva měsíce od jeho vydání, pokračování „Above the Law“ do konce února nevyjde.

Vyjde dokonce až potom, co se v obchodech začne prodávat disková PS4 a Xbox One verze celé třetí sezóny. V Evropě vyjde 3. března a bude obsahovat právě Ties That Bind a samozřejmě i season pass. Above the Law vyjde někdy „později v březnu“, v dalších měsících pak budou následovat i epizody čtyři a pět.

Jednotlivé epizody série The Walking Dead zpravidla vycházely s dvouměsíčním rozestupem, vždy až na poslední díl, který vyšel po měsíci. Jediná delší pauza přišla v první sérii hned po díle prvním. Ten vyšel také těsně před Vánocemi, a jeho pokračování dorazilo až 4., respektive 5. března. Uvidíme, zda se historie bude opakovat a třetí sezóna bude nakonec stejně úspěšná, jako první.

Cena za všech pět dílů by se měla pohybovat do tisíce korun. Xzone.cz předběžně prodává fyzickou edici za 899 korun. Telltale slibují, že konkrétnější informace o dalším díle dodají co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama