WWE 2K17 dnes vychází i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WWE 2K17 dnes vychází i na PC

WWE 2K17 dnes vychází i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 2. 2017 15:58
Reklama

Fanoušci u nás nepříliš tradičního sportu wrestlingu se mohli otáčet ke konzolím a ochutnat atmosféru zápasů alespoň tam – nijak jinak než s gamepady to v případě posledního ročníku série WWE 2K až do dneška možné nebylo. Čekání je však u konce a WWE 2K17 je k mání i pro PC.

Na Steamu si hru můžete pořídit za v přepočtu zhruba 1 400 korun, o stovku levněji vás pak přijde krabicová verze na Xzone, kde si můžete pořídit i konzolové verze hry, jež jsou k mání dokonce i pro starší generaci herních zařízení.

Trailer láká na příběhovou kampaň v doprovodu producenta a promotéra Paula Heymana.

Nicméně do popředí se dnes dostává právě ona PC verze, jež do obchodů digitálních i kamenných doprovází nový trailer. Ten láká na příběhovou kampaň v doprovodu producenta a promotéra Paula Heymana, který tímto zve do země neomezených (wrestlingových) možností. Chybět samozřejmě nesmí ani trailerem připomenuté komplexní nástroje pro tvorbu vlastního zápasníka, ale to už k těm sportovním hrám všech tvarů i velikostí zkrátka tak nějak patří.

A jestliže vás tento kousek nadchne, tak na Steamu je nadále k mání i season pass s novými pohyby i postavami a přijde vás na něco málo přes 800 korun. Sluší se rovněž dodat, že tento balíček rozšíření je také součástí i té nejluxusnější edice k mání na Xzone. Ovšem v případě té je řeč pouze o digitální distribuci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama