How to Survive 2 je již dostupné i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka How to Survive 2 je již dostupné i na PS4

How to Survive 2 je již dostupné i na PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 2. 2017 11:40 1
Reklama

Jak už napovídá samotný název, hra How to Survive vás postavila do role člověka, který bojuje o holé přežití ve světě zamořeném všelijakou zombie žouželí. Vyšla v roce 2013 na PC a minulou generaci konzolí, o rok později se pak objevila i na Wii U, PS4 a Xbox One. Kvalitní titul, který si ve Vojtově recenzi vysloužil známku 3/5, se v loňském roce dočkal i pokračování, které jste si ale až dosud mohli zahrát jen na PC. To se ale nyní mění.

Vydavatelství 505 Games spolu s vývojáři z EKO Software totiž včera oznámili, že se How to Survive 2 konečně objevilo i na konzoli PlayStation 4. Na PS Store si ji tedy už teď můžete pořídit za 409 korun a následně se vydat do americké Louisiany, která úpí pod nadvládou živých mrtvých. How to Survive 2 se odehrává patnáct let po událostech prvního dílu, světová situace se však příliš nezlepšila. Spíše naopak, pořád se budete muset pořádně ohánět, abyste naplnili název hry a zjistili, jak vlastně přežít.

Spolu s oznámením vydání PS4 verze vývojáři zveřejnili i seznam prvků, na které se její hráči mohou těšit. Do svého tábora můžete pozvat až 16 hráčů, ve čtyřech pak můžete hrát v kooperaci. Čekají vás také rozličná prostředí, ať už to budou nebezpečné bažiny v deltě řeky Mississippi nebo opuštěné ulice New Orleans. Hra nabídne bohaté možnosti úpravy vzhledu postavy a jejích specializací, crafting stovek typů nových zbraní, vybavení a výstroje a pohodlný RPG systém.

Velký důraz je kladen i na týmovou práci, díky níž se všichni hráči mohou podílet na vzniku funkčního tábora a následně společně vyrážet do nebezpečných oblastí pro zásoby. Pozor si však musíte dávat nejen na zjevná nebezpečí, jakými jsou třeba kymácející se zombie, ale i na mnohem plíživější, ale stejně tak smrtící potíže, jako je hlad, žízeň nebo vyčerpání. Abyste byli v bezpečí alespoň za hradbami tábora, dají vám autoři hry k dispozici plejádu pastí a dalších prostředků, jak si svůj pobyt v drsném světě alespoň trochu usnadnit. A pokud vám všechny tyto možnosti zní jako rajská hudba, ale hrajete na Xboxu One, nezoufejte. Na tuto platformu hra dorazí již příští týden, konkrétně v pondělí 13. února. Zatím se můžete podívat na nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama