Blizzard rozšiřuje funkce WoW Tokenů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard rozšiřuje funkce WoW Tokenů

Blizzard rozšiřuje funkce WoW Tokenů

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 2. 2017 14:03 2
Reklama

Pokud pravidelně hrajete veleúspěšné MMORPG World of Warcraft, určitě jste zaregistrovali existenci takzvaných WoW Tokenů. Tyto předměty byly do hry implementovány na jaře roku 2015 a ve zkratce hráčům umožňují nakupovat si za herní zlaťáky čas ve hře, který by jinak museli hradit formou pravidelných měsíčních poplatků. Tokeny ale nyní dostanou i další funkce.

Celý systém funguje tak, že si za 20 dolarů pořídíte Token, který prodlouží váš přístup do hry o 30 dní. Můžete jej ale také vložit do herní aukce a hráči, kteří momentálně nemají reálné peníze, ale jejich virtuální měšec oplývá dostatečným bohatstvím, si jej mohou odtud zakoupit a navýšit si tak svůj herní čas. Nyní ale Blizzard přichází s globální herní měnou, která se bude týkat všech jeho titulů, Tokeny tak můžete využít i v dalších hrách.

Jak to bude fungovat? Majitel WoW Tokenu jej může buď využít tak, jak bylo až dosud obvyklé, nebo jej proměnit na takzvanou Battle.net Balance a navýšit si tak svou virtuální peněženku. Je nutné zmínit, že ačkoli samotný WoW Token vyjde na 20 dolarů, jeho převod na Battle.net Balance z této částky 5 dolarů ukousne. Za zbylých 15 si ale můžete pořizovat třeba Lootboxy do Overwatch nebo nové karetní balíčky do Hearthstone.

Nutno podotknout, že nové funkce znatelně zahýbaly s průměrnou cenou Tokenů, a to samozřejmě směrem nahoru. Podle webu WoW Token Info se na evropských serverech zvýšila jejich cena z průměrných 110 tisíc zlaťáků na téměř 160 tisíc. V případě amerických serverů je cena o něco nižší, nárůst je ovšem podobně razantní – z dosavadních 60 tisíc zlatých se posunula na 90 tisíc. Jestli se vám ale na dlouho nevyužívaném WoW účtu válí větší obnos, můžete jej nyní smysluplně využít v masivnímu nákupu Lootboxů pro Overwatch a doufat, že alespoň v jedné bedně bude něco jiného, než nový graffiti tag nebo hláška. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama