Akce Drawn to Death zná datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Drawn to Death zná datum vydání

Akce Drawn to Death zná datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2017 16:52 1
Reklama

Když se hovoří o exkluzivních titulech, které mají v letošním roce zavítat na konzoli PlayStation 4, padají jména, jako je Horizon: Zero Dawn nebo třeba čerstvý Nioh. Málokdo si ale vzpomene na bizarní, byť originální multiplayerovou arénovou střílečku Drawn to Death. A přitom i ona se letos dočká svého vydání, jak dnes potvrdili její autoři.

Vývojářské studio s rozhodně nejdelším jménem, tedy The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, nemá na svém kontě zatím žádný titul, kterým by se mohlo chlubit. Založil jej ale David Jaffe, tvůrce dvou pořádně krvavých sérií z portfolia platformy PlayStation – Twisted Metal a God of War. Jeho nová hra si se dvěma zmíněnými značkami v ničem nezadá a nabídne podobně brutální zážitek…jen možná nebude působit tak vysokorozpočtově.

Drawn to Death je šílená, hektická 3rd-person střílečka, která je unikátní především svým zjevem. Odehrává se totiž na stránkách sešitu řádně znuděného pubertálního studenta, který jej místo matematických vzorečků a cizojazyčných slovíček plní těmi nejzvrácenějšími malůvkami. Inu, přesně tak, jak jsme to kdysi dělali i my. Můj sešit ale bohužel nikdy neožil. Drawn to Deah se původně mělo na svět dostat jako free-to-play titul, nakonec se však vývojáři rozhodli pro tradiční platební model. Hra vás vyjde na necelách 20 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 500 korun.

A jaké jsou její klíčové vlastnosti? Předně to budou skutečně nekonvenční souboje, které budou kombinovat unikátní arzenál každé postavy s hlubokými herními mechanismy. Vývojáři se holedbají, že jejich hra smaže rozdíl mezi jemností bojové hry a akcí kompetitivní střílečky. Své postavy si budete vylepšovat plněním různých výzev, hrát pak můžete buď v týmu, nebo proti všem. David Jaffe v rozhovoru na PlayStation Blogu uvádí, že na rozdíl od mnoha podobných stříleček, které v poslední době vycházejí (a má zjevně na mysli Battleborn a Overwatch) je jeho hra unikátní nejen v tom, jak vypadá, ale i jak se hraje. Hra má vyjít 4. dubna letošního roku, uvidíme, jak moc dokáže slova svých autorů naplnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama