Nová minihra zdarma pro PS VR od Sony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová minihra zdarma pro PS VR od Sony

Nová minihra zdarma pro PS VR od Sony

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 2. 2017 10:27
Reklama

Na nedostatek obsahu si majitelé headsetu PlayStation VR rozhodně stěžovat nemohou. Pokud jde o jeho kvalitu, to už se názory budou různit. Ale určitě nikoho neurazí možnost stáhnout jednu novou hříčku bezplatně.

Novinku představil Nicolas Doucet ze SIE Japan Studio. Jeho tým přidal do bezplatného titulu The Playroom VR novou tower defence hru až pro čtyři hráče. Stejně jako samotný základní titul je i nová minihra k dispozici úplně zdarma všem majitelům PS VR. Čerstvý přírůstek do menu se jmenuje Toy Wars a jde o kooperativní mód, v němž hráči bez headsetu musí ubránit toho s PS VR na hlavě.

Smyslem asynchronního multiplayeru je, aby ten, kdo se ponoří do virtuality, nebyl ani jednou zasažen sílícími vlnami nepřátel. Člověk s headsetem má jako u ostatních her z této kolekce za úkol něco jiného než kamarádi, kteří sledují klasickou televizi. VR hrdina je upoutaný na otočné křeslo vybavené kulometem, zatímco zbývající hráči ovládají mechy s rozličnými schopnostmi.

Autoři se pochlubili v příspěvku na PlayStation Blogu, že hlavním zdrojem inspirace jim byly japonské animované seriály. Toy Wars už si můžete v tuto chvíli stáhnout spolu s The Playroom VR z PS Storu. Celá kolekce má velikost 2,1 GB.

Pokud byste stále měli pocit, že se vám nedostává obsahu pro PlayStation VR, v PS Storu najdete i pár dalších her, které by vás mohly zaujmout. Kromě bezplatné kolekce demoverzí byste neměli přehlédnout prototyp RE7 Kitchen, demoverzi strategie Tethered, VR misi pro Star Wars Battlefront, standalone misi Jackal Assault inspirovanou Call of Duty: Infinite Warfare nebo Hatsune Miku: VR Future Live.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama