Sniper Elite 4 využije sílu PS4 Pro a DX 12
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper Elite 4 využije sílu PS4 Pro a DX 12

Sniper Elite 4 využije sílu PS4 Pro a DX 12

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 2. 2017 15:54 4
Reklama

Série Sniper Elite se na obrazovkách pravidelně objevuje od roku 2005. Kromě třech dosud vydaných regulérních dílů do ní spadají i spin-offy Nazi Zombie Army 1 a 2 a předloňský Zombie Army Trilogy. Za necelé dva týdny vychází čtvrtý díl, který nás místo minulé vyprahlé Afriky pozve do o poznání malebnější Itálie. Vývojáři nyní přinášejí zprávy o podpoře PS4 Pro a DirectX 12.

Nová hra využije posilněného hardware vylepšené konzole a oproti standardní PS4 přijde s řadou vylepšení. Patřit mezi ně bude například zvýšený framerate, lepší vykreslovací vzdálenost, vyšší kvalita detailů, osvětlení, stínů a odlesků. Kromě toho se na PS4 Pro můžeme těšit i na kratší nahrávací časy.

Technický ředitel studia Rebellion a spoluzakladatel společnosti Chris Kingsley se v tiskové zprávě k novinkám vyjádřil následujícím prohlášení: „Tvrdě jsme pracovali na tom, aby se Sniper Elite 4 stal naší dosud největší a nejlepší hrou. Se silou PlayStation 4 Pro a DirectX 12 na PX můžeme nyní její podobu ještě posunout tak, abychom našim fanouškům nabídli tu nejlepší ostřelovačskou hru na světě.“

Sniper Elite 4 je prvním dílem, který vyjde pouze na aktuální generaci konzolí a na PC. Díky tomu, že se na rozdíl od předchozího pokračování nebude muset ohlížet na omezení minulé generace, může nabídnout několikanásobně větší mapy, než tomu bylo v případě předchůdce. Na PS4 i Xbox One hra poběží v nativním rozlišení 1080p. Na PC kromě nově oznámené podpory DX 12 poběží hra i v DX 11. Vývojáři slibují, že půjde o druhoválečnou střílečku, která definuje tuto generaci.

V roli elitního ostřelovače Karla Fairburna se přidáme po bok italského odboje, abychom osvobodili jeho zemi od fašistické nadvlády. Hlavním úkolem ale bude porážka nového děsivého nepřítele, který by mohl zcela zmařit snahy o spojenecký protiútok v Evropě. Pokud Karl selže, žádné vylodění v Normandii se konat nebude a vítězství na starém kontinentu se stane pouhým snem. Příběh vás provede prosluněnými středomořskými městečky, obřími nacistickými pevnostmi i hustými lesy a zapadlými horskými kláštery. Na loňském Gamescomu jsem měl možnost si její půvaby vyzkoušet a musím rozhodně potvrdit slova autorů o tom, že rozloha map bude skutečně gigantická a vaše ostřelovací techniky budou využity na maximum. Necháte se zlákat?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama