FlatOut 4 vychází v březnu na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FlatOut 4 vychází v březnu na konzolích

FlatOut 4 vychází v březnu na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 2. 2017 13:09 5
Reklama

Série akčních závodních her FlatOut svůj počátek datuje až do roku 2004, kdy původní hra vyšla na PC a první Xbox. FlatOut, jeho druhý díl  a pokračování s podtitulem Ultimate Carnage i následující port pro handheld Sony PSP s názvem FlatOut: Head On mělo na svědomí vývojářské studio Bugbear Entertainment. Od té doby se značku staral Team6 game studios B.V., v jehož kancelářích vznikla trojice her FlatOut Wii, FlatOut 3: Chaos & Destruction a Flatout Stuntman. Už v srpnu 2015 byl oznámen vývoj regulérního čtvrtého dílu, který vyvíjí studio Kylotonn. Včera vydavatelství PQube oznámilo termín jeho vydání.

FlatOut 4: Total Insanity vyjde na PS4 a Xbox One v březnu letošního roku. Přesný termín zatím znám není, o vydání hry se postará společnost PQube ve spolupráci s Big Ben Interactive. Vývojáři z pařížského studia Kylotonn Racing Games mají za sebou pátý a šestý díl rallye série WRC a jejich zkušenosti by značce, která v posledních dílech skomírala, mohly vlít potřebnou krev do žil.

Flatout 4 má být skutečně divokým a adrenalinovým zážitkem, na který fanoušci podle slov vydavatele čekali dlouhých osm let od vydání Chaos & Destruction. Ve hře budete mít údajně jediný cíl. Zničit vše, co vám stojí v cestě za protržením cílové pásky. Vývojáři slibují, že ať už budete řídit buginu, monster truck nebo raketově poháněný zmrzlinářský vůz, bude vaše vozidlo vždy tou ultimátní zbraní proti soupeřům.

Čtvrtý díl se pokusí o návrat ke kořenům série a nabídne směs oblíbených módů se zcela novými režimy. Assault mode vám třeba umožní za pomoci smrtících zbraní zpomalit či rovnou úplně zničit protivníky, v Aréně zas můžete hrát klasický Death Match nebo Capture The Flag. Celkem hra bude obsahovat deset režimů, kromě toho se můžete těšit na 20 závodů různých druhů, 27 upravitelných vozidel, mezi nimiž naleznete staré oblíbence i úplné novinky, 42 výzev a 4 arény. Prostředí i auta mají být kompletně zničitelná, vrátí se i kaskadérský režim, který sérii proslavil. Hrát můžete buď sami, nebo až se sedmi kamarády v online multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama