Na PC a PS4 míří další nadějný survival horor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PC a PS4 míří další nadějný survival horor

Na PC a PS4 míří další nadějný survival horor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 2. 2017 11:28 3
Reklama

Pokud se rádi bojíte, zbystřete. Mohl by vás zajímat nový survival horor Remothered: Tormented Fathers oznámený pro PC a PS4. Hra by měla vyjít ještě letos a zrodila se z nápadu na fanouškovský remake kultovního titulu Clock Tower. Počátky projektu lze údajně vystopovat až do roku 2007.

K dispozici je první trailer i obrázky, které lákají na hutnou atmosféru. Pokud jde o hru samotnou, v hlavní roli se ocitne pětatřicetiletá Rosemary Reed, která dorazí do domu bývalého notáře Dr. Feltona. Ten je stižen záhadnou chorobou a pečuje o něj zdravotní sestra jménem Gloria. Nicméně - jak už to tak bývá - ve skutečnosti má být vše úplně jinak.

Rosemary s pomocí hráče odhalí záhadné okolnosti zmizení dívky jménem Celeste, která je dcerou Feltona. On a jeho žena Arianna znají pravdu i tajemství skutečné identity své dcery. Autoři ze studia Stormind Games slibují strhující psychologickou zápletku i “živoucí” postavy, které se z obyčejných lidí změní v děsivá monstra.

Nikdy nebudete v bezpečí, tvrdí vývojáři. Musíte odhalit pravdu, ale hlavně přežít. Vaši nepřátelé jsou vám přitom neustále v patách. protivníky se můžete snažit oklamat, nebo se nimi dokonce bojovat, ale nikdy se nevzdají ani nezemřou. Navíc nebudete mít k dispozici žádné silné zbraně.

Podle autorů bude ve hře úplně chybět ukazatel zdraví. Svůj stav musíte odhadnout z toho, jak vaše postava vypadá. Půjde se ale učit nové schopnosti a vylepšovat ty stávající. Ozvučení má být vaším spojencem i nepřítelem. Může vás prozradit, anebo upozornit na blížící se nepřátele. Soundtrack má na starost Nobuko Toda, která se podílela třeba na ozvučení série Metal Gear.

Podle studia vás nebudou obtěžovat žádné loadingy, prozkoumat půjde svobodně celé sídlo. I když útěk vám leckdy může zachránit život, hlasité kroky vás snadno prozradí. Jindy je tak lepší se před pronásledovateli ukrýt. Autoři nás také lákají na to, že hra nebude obsahovat žádné nesmyslné hádanky, ale vše má být pokud možno co nejvěrnější realitě.

Remothered: Tormented Fathers má být první dílem v zamýšlené trilogii. Hru pohání Unreal Engine 4 a vyjde ještě letos na PC a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama