Zapojte se do diskuze v hPodu #572
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #572

Zapojte se do diskuze v hPodu #572

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 2. 2017 11:22 6
Reklama

Sice je teprve středa, ale my už se chystáme na čtvrteční natáčení hPodu, který si poslechnete v pátek. Jeden podcast a takové přípravy… Ale vážně, i v posledních dnech se stala spousta zajímavých věcí a my je samozřejmě probereme.

Nejaktuálnější jsou novinky od EA. Herní gigant láká na nový ročník série FIFA, další Need for Speed, Battlefront 2 i novinku od studia BioWare. Zato odmítl, že by pracoval na Skate 4. Velká škoda. Tak třeba nám to vynahradí ten Tony Hawk.

Zajímavé věci by se mohly urodit ze spolupráce firem Marvel a Square Enix, které nás plánují zásobovat novými komiksovými hrami od zkušených vývojářů ze studií Eidos Montreal a Crystal Dynamics. Já se ale osobně ještě víc těším na to, co se vyklube z ambiciózního nápadu na herní adaptaci kultovního filmu Apokalypsa.

Povídat si ale určitě nebudeme jen o hrách. I když jsme s nimi tento týden zase trávili hodně času. Já s Yakuzou a třeba Pavel s Nioh, o němž už bude moci mluvit. Do hPodu se můžete zapojit jako každý týden i vy. Stačí poslat otázku či názor na mail podcast@hrej.cz, případně jej přidat do diskuze k této novince.

Podcast budeme natáčet zítra odpoledne. Kromě mě a Pavla dorazí s jistotou i David a zastavit se by se mohl i Jarda a Vojta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama