V červnu do TESO přibude Morrowind
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červnu do TESO přibude Morrowind

V červnu do TESO přibude Morrowind

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 2. 2017 10:35
Reklama

Již počátkem ledna jsme vás informovali o tom, že uživatel diskuzního fóra Reddit s přezdívkou FloorBelow v datech MMORPG The Elder Scrolls Online objevil náznaky možné budoucí expanze, která by hráče zavedla na obří ostrov Vvardenfell, kde se odehrával třetí díl slavné série The Elder Scrolls s podtitulem Morrowind. Netrvalo dlouho a máme tu oficiální oznámení.

Dobrodružství v novém prostředí budete moci započít 6. června letošního roku. Osud Morrowindu podle tiskové zprávy visí na vlásku a vaším úkolem bude poskytnout pomoc Vivecovi, legendárnímu válečníkovi se zálibou v básnění, který se zároveň honosí titulem Strážce Vvardenfellu. Na vašich bedrech nespočine nic menšího než obligátní záchrana světa před hrozbou ze strany Daeder. Příběh se odehrává zhruba 700 let před událostmi The Elder Scrolls III: Morrowind, hráči se tak budou moci hlouběji ponořit do historie zvláštní místní kultury, navštívit známé lokace a vyřešit záhadu Vivecovy nemoci.

Vaše putování vás zavede do pustých Ashlands i mezi bizarní gigantické houby. Projdete se i po městě Vivec, které se v té době bude teprve budovat. Celkově by vám nové dobrodružství mělo poskytnout zhruba třicet hodin zábavy, kromě příběhu ale do hry přibyde i celá řada dalších novinek. Vvardenfell má být rozlohou jednoznačně největším přírůstkem do The Elder Srolls Online. Vývojáři tvrdí, že se také jedná o vynikající vstupní bod pro nové hráče. Díky loňskému podzimnímu updatu One Tamriel mohou okamžitě odplout do Morrowindu a hrát s ostatními na libovolném levelu.

Pokud už TESO hrajete, nový obsah vás vyjde na 40 eur, tedy zhruba 1100 korun. Velkým lákadlem je vůbec první přidaná nová třída postavy od vydání základní hry. Jmenuje se Warden a kromě přírodní magie má k dispozici i pořádně naštvaného válečného medvěda. Morrowind do hry také přidá nový Trial, v němž se skupina dvanácti hráčů vydá do věže Telvanni v Tel Fyru, pokusí se projít Halls of Fabrication a prozkoumat části Clockwork City. V Ashlands zase můžete změřit své síly s ostatními hráči v 4v4v4 PVP režimu. Ten nabídne několik herních módů na třech mapách. Necháte se zlákat do domoviny temných elfů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama