Toto jsou únorové hry v PlayStation Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou únorové hry v PlayStation Plus

Toto jsou únorové hry v PlayStation Plus

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 2. 2017 16:12 21
Reklama

Díky Amazonu jsme se dozvěděli předčasně jména prvních dvou her, na které se mohou v únoru těšit předplatitelé služby PlayStation Plus.

AKTUALIZACE

Amazon se ukázal být znovu spolehlivým zdrojem informací. Sony na svém oficiálním blogu potvrdila, že na PS4 míří hry LittleBigPlanet 3 a Not a Hero. Nejsou to ale samozřejmě jediné hry, které obdrží předplatitelé služby PlayStation Plus. Kromě nich se můžete těšit na čtveřici dalších menších titulů pro PS3, PS4 i Vitu. Jejich zhodnocení už necháme na vás.

Starwhal (PS3, PS4)

Anna — Extended Edition (PS3)

Ninja Senki DX (PS4, PS Vita)

TorqueL (PS4, PS Vita)

Starwhal je velmi dobře hodnocená retro akce zaměřená na lokální multiplayer. Anna je psychologický horor s logickými hádankami. Ninja Senki DX je pro změnu pixelartová retro arkáda a konečně TorqueL má být neobvyklým mixem plošinovky, akce a logické hry od japonského studia Nanmo.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Majitelé PS4 mají dostat logickou plošinovku LittleBigPlanet 3 od studia Sumo Digital, která vyšla i na PS3. Nedělali na ní bohužel už původní autoři z Media Molecule a z recenzí si odnášela horší známky než předchozí díly. Přesto jde o velice dobře hodnocenou hru s průměrem okolo 80 procent. Vyšla v listopadu 2014 a v recenzi na Hrej.cz od Vojty získala hodnocení 3/5.

Tehdy o ní mimo jiné napsal: “Přes všechna vylepšení není třetí LittleBigPlanet taková pecka jako minule. Nicméně robustní editor přináší příslib, že se komunita postará o zaplnění prázdného místa, jež zůstalo po bývalých vývojářích, a přidá k hodnocení kýžený bodík navíc. Do té doby potenciál podřimuje…”

Další hrou pak je nezávislá retro střílečka Not A Hero od studia Roll7. Slušně hodnocená 2D akce vyšla v květnu 2015 na PC a na PS4 se hra dostala v únoru 2016.

Očekáváme, že Sony by měla každou chvíli oficiálně vydat kompletní seznam her, mezi nimiž samozřejmě nebudou chybět ani ty pro PS3 a Vitu. Předplatitelé služby Xbox Live Gold znají únorové hry už od minulého týdne a nabídce vévodí závodní simulátor Project Cars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama