Podívejte se na první video z Apokalypsy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na první video z Apokalypsy

Podívejte se na první video z Apokalypsy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 1. 2017 13:48 2
Reklama

Minulý týden jsme vás v obsáhlé novince informovali, že se na Kickstarteru vybírají peníze na herní adaptaci válečného dramatu Apokalypsa (Apocalypse Now) režiséra Francise Forda Coppoly z roku 1979. Hráči si právem stěžovali, že z budoucího titulu v podstatě nic neviděli. A právě to se rozhodli autoři napravit.

Na Kickstarteru se objevilo video, které zachycuje prototyp hry. Jde o záběry přímo z enginu, díky nimž si můžete udělat lepší představu, jak by měl výsledný produkt vypadat. Z minutového teaseru je jasně patrné, co už autoři předeslali minulý týden. Herní Apokalypsa má být maximálně věrná původní předloze, má se dramaticky odlišovat od běžné mainstreamové produkce a spíše než válečné akce atmosférou připomíná survival horor. I když půjde podle vývojářů v první řadě o RPG s hororovými a survival prvky.

Jak už jsme psali minulý týden, společnost Erebus LLC si vytyčila neskromný cíl - vybrat 900 tisíc dolarů. Do konce kampaně ještě zbývá 24 dní a za tu dobu už přes 2200 backerů přispělo celkovou částkou převyšující 145 tisíc dolarů. Jednoduché to však autoři mít nebudou. Pro srovnání stoj za zmínku, že studio Stoic si řeklo na Banneru Sagu 3 o 200 tisíc dolarů a už má splněno. Do konce kampaně přitom mají ještě 35 dní. Autoři Pillars of Eternity II: Deadfire na Figu už získali skoro 1,8 milionu dolarů. Řekli se o 1,1 milionu.

Jak samotní autoři Apokalypsy zdůrazňují, máme čekat něco jako Fallout: New Vegas na tripu uprostřed války ve Vietnamu. Nemáme naopak čekat otevřený svět, ani dlouhé procházky. Jak už jsme psali při odhalení hry, v roce 2019 by se mohla dočkat early accessu, protože na tento rok připadá 40. výročí filmu. Plná verze by pak snad měla vyjít o rok později.

Spoustu dalších informací najdete v novince z minulého týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama