Horizon je hotov! Sledujte nová videa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon je hotov! Sledujte nová videa

Horizon je hotov! Sledujte nová videa

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 1. 2017 18:27 8
Reklama

Pokud jste zůstali v němém úžasu u posledního oficiálního traileru hry Horizon: Zero Dawn, pravděpodobně vám hra učarovala a chcete se dozvědět více. Není tajemstvím, že minulý týden proběhla na několika místech velká prezentace a embargo na dojmy a informace obecně v těchto hodinách vypršelo. K dispozici je proto spoustu nových videí a detailů, kterými dosud vývojáři z Guerilla Games šetřili.

Ať se máte na co dívat, začněme soubojem, který si zahrál a natočil youtuber z kanálu Arekkz Gaming. Svůj názor točí kolem příjemné obtížnosti soubojů, které dle jeho slov nejsou jednoduchým vybíjením mobů, jako známe z jiných akční RPG.

Ačkoliv prý existují stroje, které lze usmrtit jednou dobře mířenou ranou, většina potyček vyžaduje dobré plánování i taktizování, abyste byli schopni v přesném sledu umisťovat kritické rány a nepřátelského robosaura zlikvidovali. Arekkz hrál na obtížnost normal a i přes to se necítil v soubojích bůhvíjak jistý.

Dále se v diskuzích hojně probírá RPG systém, který byl naznačen i díky úniku screenshotů kompletního RPG stromu. Ten se větví do tří hlavních směrů, zahrnujících schopnosti stealth, dále ryze bojové a útok posilující skilly a nakonec i větev, týkající se zdraví a craftingu.

Pokud vás zajímá všech 36 schopností, dají se samozřejmě jednoduše dohledat, není však nezbytně nutné, popisovat všechny. V tomto ohledu totiž Horizon Zero Dawn působí podobně jako třeba Tomb Raider a bude záležet až na samotné hře, nakolik se jednotlivá vylepšení projeví.

Poslední informací hodnou zmínky, je fakt, že hra už byla dokončena a vše je tudíž připraveno k tomu, aby mohla být na přelomu února a března vypuštěna mezi hráče. Na závěr pro vás máme několik pěkných obrázků z foto módu, kterým bude hra rovněž disponovat, a také oficiální 20minutové video s komentářem vývojářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama