Early Access Conan Exiles je k dispozici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Early Access Conan Exiles je k dispozici

Early Access Conan Exiles je k dispozici

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 1. 2017 09:38 18
Reklama

Brutální open-world RPG Conan Exiles, odehrávající se ve světě, který již před 85 lety vytvořil spisovatel Robert E. Howard, rozhodně netrpí příliš malými ambicemi. Vývojáři z norského Funcomu slibují brutální souboje, drsný, nesmlouvavý svět, možnost vyrábět si vlastní vybavení i stavět celé osady, abyste se stali mocným vládcem, který si podmaní své protivníky a obětuje je na oltáři nemilosrdným bohům. Pokud je právě tohle váš šálek kávy, radujte se, hra byla dnes spuštěna v rámci služby Steam Early Access.

Hru si na Steamu můžete pořídit za 30 eur, tedy v přepočtu zhruba 800 korun. Pokud jste skutečně velkými fanoušky, za dvojnásobnou cenu je k dispozici i speciální Barbarian Edition, která nabízí řadu dodatečných bonusů, jako je třeba digitální artbook nebo předměty do MMO titulu Age of Conan. Hra je momentálně dostupná pouze na PC, během letošního jara by se ale měla objevit i v programu Xbox Game Preview a chystá se i verze pro PlayStation 4. Příjemnou zprávou je, že ačkoli jsou Exiles v principu multiplayerovou hrou se značným důrazem na PVP a válčení či spolupráci s ostatními hráči, nabízí i režim pro vlky samotáře. Však se na to podívejte v novém launch traileru.

Exiles si hned od začátku našli poměrně slušnou fanouškovskou základnu, což ovšem provozovatelům serverů ze společnosti Pingperfect nadělalo nemalé vrásky. V současné době má hra k dispozici 100 veřejných serverů, každý z nich má maximální kapacitu 70 hráčů. Vývojáři slibují, že se tato čísla v průběhu Early Access fáze zvýší.

Na výběr jsou dva základní typy serverů. Kromě těch běžných existuje ještě varianta Blitz, u níž dochází každých 30 dní k resetu a začíná se pěkně odznova. Funcom pro hráče připravil i několik podskupin serverů, aby si každý mohl najít takový druh komunity, jaká mu nejvíce vyhovuje. Pětice druhů zahrnuje kategorie Purist, Relaxed, Hardcore, Roleplaying a Experimental. Hra ovšem nabízí i spuštění na privátních serverech, kde si můžete upravit jednotlivá nastavení dle chuti. Vadí vám písečné bouře? Vypněte je. Chce po smrti přijít o vše? I to lze zařídit.

A na závěr malá a tak trochu nevhodná perlička. Možná si vzpomenete na nedávnou aféru kolem Watch Dogs 2, kterou spustil objev poměrně věrně zpracovaných genitálií na NPC modelech. Conan Exiles jde ale ještě dál a během tvorby postavy vám nabízí i úpravu velikosti penisu. Na trojici GIFů, které na Twitter sdílel redaktor magazínu PC Gamer, se můžete na vlastní oči přesvědčit o tom, jak tento prvek ve hře funguje. Aniž bychom podobné záležitosti blíže zkoumali, je téměř jisté, že Conan Exiles nabízí nejvěrnější zpracování penisů, jaké kdy bylo ve hrách k vidění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama