Banner Saga 3 splnila kampaň na KS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Banner Saga 3 splnila kampaň na KS

Banner Saga 3 splnila kampaň na KS

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 1. 2017 11:59
Reklama

Výpravná série The Banner Saga se dočká svého třetího dílu, na který se vývojářům ze studia Stoic podařilo vybrat cílových 200 000 dolarů na Kickstarteru. Kampaň si nastavili na dlouhých 36 dní, kvůli obavám o nezájem ze strany fanoušků to ale zřejmě nebylo.

Stává se zvykem, že se úspěšné projekty zaplatí v enormně krátké době, v případě Tha Banner Saga 3 to trvalo necelý týden a peníze se budou moci na konto lidí ze Stoicu kutálet až do 7. března. V současné chvíli je vybráno 206 tisíc dolarů a na Kickstaretru už je také přístupný první „stretch goal“ v podobě hratelné rasy Dredge. To všechno, pokud se vybere 250 tisíc dolarů, další cíle ale budou jistě postupně přibývat.

Co se týče hry, vývojáři se rozhodně netají tím, že by se třetím dílem chtěli celou ságu ukončit. Právě hratelní Dredgové by pak měli být největším oživením, a to vzhledem k tomu, že je hráči mohli dosud potkávat jen coby nehratelné nepřátele. Nadále pak platí, že si hra zachová svůj výrazný umělecký styl a hratelnost, která neodpouští žádná velká zaváhání.

Na hráčích bude, aby si opět vytvořili skupinu z více než 40 unikátních postav a využívali jejich schopnosti k dosažení společného cíle. Tím je samozřejmě vyřešení záhady, proč odešli všichni bohové a proč je svět zahalen do věčného soumraku. Během toho se pak samozřejmě budete muset starat o své nejbližší a nenechat kmen zahynout.

Pokud půjde všechno podle plánu, mohli bychom se třetí Banner Sagy dočkat v prosinci příštího roku, do té doby se můžete pustit do hraní předchozích dvou dílů, které vývojáři nabízí v akci za 20 dolarů ke každé vybrané odměně na Kickstarteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama