F4: lepší textury na PC a podpora PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F4: lepší textury na PC a podpora PS4 Pro

F4: lepší textury na PC a podpora PS4 Pro

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 1. 2017 15:49 10
Reklama

Fallout 4 pro PS4 na tom nebyl po technické stránce zrovna ideálně. A teď nenarážíme ani tak na kvalitu grafiky jako takové, ale spíše na framerate. Podobu hry na konzolích by měl vytáhnout o stupeň výš dlouho odkládaných update přinášející podporu PS4 Pro. Bethesda se na svém oficiálním blogu pochlubila, že vyjde už příští týden. Ale na své si přijdou i majitelé PC verze.

Patch 1.9 umožní Falloutu 4 využít vyšší výkon PS4 Pro a nabídne nativní rozlišení 1440p i lepší vykreslovací vzdálenost pro NPC, stromy, trávu a další objekty ve hře. Kromě toho přinese rovněž kvalitnější nasvícení. Zkrátka ale nepřijdou ani hráči na PC, kteří se dočkají oficiálního High-Resolution Texture Packu. I ten vyjde příští týden a dostupný bude pochopitelně zcela zdarma.

Má jít o poděkování fanouškům za jejich podporu a věrnost, nejen v souvislosti s Falloutem 4, ale napříč hrami a uplynulými roky. Pokud chcete High-Resolution Texture Pack využít, vývojáři upozorňují, že musíte mít k dispozici dalších 58 GB volného místa na disku a splňovat doporučené hardwarové nároky, které najdete níže.

Pokud to pro vás není problém, autoři lákají na Commonwealth, který bude vypadat lépe než kdykoli dříve. Jestli si nejste jistí, můžete textury vyzkoušet a klidně se posléze vrátit k těm původním. Nové stačí deaktivovat v laucnheru.

Kromě updatu pro Fallout 4 se dočká aktualizace i Skyrim Special Edition na konzolích a PC. Obě hry rozšíří díky patchům své možnosti, co se modifikací týče.

Doporučené nároky pro high-res texture pack

OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-5820K či lepší
Grafika: GTX 1080 8 GB/AMD Radeon RX 490 8 GB
RAM: 8 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama