Známe termín beta testu Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe termín beta testu Wildlands

Známe termín beta testu Wildlands

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 1. 2017 08:33
Reklama

Pokud pravidelně posloucháte náš podcast, asi vám neuniklo, že Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands je další hrou, kterou určitě nepochybně naprosto stoprocentně budeme všichni společně hrát. Jak to nakonec dopadne, to asi v hloubi duše každý z nás tuší, nic to ale nemění na tom, že jsme na tuhle hru opravdu zvědavi. Pokud jste na tom podobně, možná jste se přihlásili do uzavřeného beta testu. A my už nyní známe datum jeho konání.

Beta Wildlands poběží od 3. do 6. února na všech platformách, kde má hra vyjít, tedy na PC, PS4 a Xboxu One. Nedočkavci a ti, kteří mají pomalé internetové připojení, si mohou hru stáhnout s dvoudenním předstihem, tedy 1. února. A pak už nezbývá než čekat, až se brány obřího bolívijského zábavního parku otevřou. Pokud jste se ještě nestihli zaregistrovat, můžete tak stále učinit na této stránce, ale přístup není garantován. Jestliže se na vás ale štěstí přeci jen usměje, dostanete zároveň možnost pozvat až tři kamarády, aby se taktických radovánek zúčastnili s vámi.

V betě budeme moci navštívit provincii Itacua, kde podle slov vývojářů dostaneme absolutní svobodu v tom, jakým způsobem rozprášíme místní odnož kartelu Santa Blanca. Obsah bety budete, podobně jako celou hru, moci absolvovat jako vlci samotáři, nebo ve společnosti až tří dalších hráčů. K dispozici bude široká plejáda zbraní, vybavení a vozidel. Půjde ale stále jen o malou ochutnávku toho, co mají Wildlands představovat. Hra nabídne ten největší otevřený svět, o jaký se Ubisoft dosud pokusil. Nezbývá než doufat, že se jim jej také podaří napumpovat smysluplným obsahem.

My sami jsme již pozvánky do bety obdrželi a můžete se tedy do budoucna těšit na souhrnné dojmy čtyř udatných válečníků. A pokud vám zrovna tahle hra moc nevoní, možná vás naláká jiná beta od Ubisoftu, která se navíc rozjíždí právě dnes. Řeč je o For Honor, jehož uzavřený test započne ve tři hodiny odpoledne našeho času. Ukončen pak bude v pondělí 30. ledna ve dvě hodiny ráno.  I do této hry se někteří z nás během víkendu chystají podívat, možná se tedy potkáme na bojišti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama