Chystá se pokračování Pillars of Eternity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se pokračování Pillars of Eternity

Chystá se pokračování Pillars of Eternity

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 1. 2017 15:12 5
Reklama

Opatrnosti není nikdy dost. Zejména v situacích, kdy vám někdo svěří tajné informace a spoléhá na to, že je zveřejníte až v ten pravý čas. Když se nedopatřením takové embargo poruší, může to dost zásadně narušit vztahy obou stran a osoba, která je za chybu zodpovědná, prožívá skutečně horké chvilky. Něco takového se nyní stalo serveru Polygon, který omylem zveřejnil informace, které měly být ještě nějaký čas u ledu. Díky této chybě ale již nyní víme, že se chystá pokračování Pilars of Eternity.

Na starost si jej vezmou opět vývojáři z Obsidian Enternainment, k jejímu vzniku však můžete svou troškou do mlýna přispět i vy. Pilars of Eternity 2: Deadfire totiž plánují získat potřebné finance skrz crowdfundingovou platformu Fig. Obsidian v kampani požádá o 1,1 milionu dolarů. Fig navíc umožňuje přispěvatelům stát se skutečným investorem, mosžnost investice je až do do výše 2,25 milionu dolarů.

Co se týče příběhu hry, Pilars of Eternity 2 mají navázat přesně tam, kde první hra skončila. V tiskové zprávě doslova stojí: „Eothas…bůh světla a znovuzrození byl považován za mrtvého, ale nyní obývá kamenného titána, který po tisíce let seděl pohřben pod tvou pevností Caed Nua. Svým opětovným povstáním z podzemí zničil tvůj domov a zanechal tě na pokraji smrti. Abys zachránil svou duši, musíš nalézt vzpurného boha a dožadovat se odpovědí. Odpovědí, které by mohly smrtelníky i samotné bohy uvrhnout do chaosu.

V kampani budete moci cestovat nejen po zemi, ale i po moři, potkáte zcela nové kultury a navštívíte dříve nespatřená prostředí. NPC budou mít svůj vlastní denní program, díky čemuž hra nabídne dynamické questy. Vrátí se i někteří členové staré party. Obsidian navíc slibuje, že si budete moci přenést své uložené pozice z první hry a sledovat, jak se vaše stará rozhodnutí projeví v novém dobrodružství. Do oficiálního odhalení již zřejmě skutečně nezbývá mnoho času, ale po úniku informací z Polygonu autoři hry situaci přijali a takový Chris Avellone vesele retweetuje články, které se o hře zmiňují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama