Phil Spencer už hraje na Scorpiu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Phil Spencer už hraje na Scorpiu

Phil Spencer už hraje na Scorpiu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 1. 2017 10:29 19
Reklama

Šéf divize Xbox Phil Spencer na svém twitteru chválil tým, který se stará o vývoj konzole, kterou dosud známe pod kódovým označením Scorpio. Hned vzápětí pak dodal, že už si na rané verzi Scorpia zahrál a – hádáte správně – je nadšen!

„Skvělý den, proběhl update informací s týmem Scorpio. Zahrál jsem si první hry na rané verzi Scorpia. Hrálo se mi skvěle, konzole vypadá dobře, jsem hrdý na náš tým,“ napsal Spencer a samozřejmě tím vyvolal poprask mezi fanoušky. Dožadovali se odpovědí na to, zda se dočkáme Scorpia dřív, než je plánováno (Vánoce 2017), případně jak vypadají hry na vylepšení konzoli v porovnání s původními verzemi z Xbox One, resp. Xbox One S.

Zatímco první dotaz a další, týkající se data uvedení, zůstaly bez odpovědi, Spencer se alespoň vyjádřil ke kvalitě jednotlivých her. Podle očekávání ale nebyl příliš konkrétní a uvedl, že k žádnému porovnání v tuto chvíli dojít nemůže, protože je přinejmenším férové, nechat vývojářům čas na to, aby byli schopni naplno využít výkonu nové konzole.

Pro hráče má nicméně původní tweet význam alespoň v tom, že je všechno na dobré cestě, a pokud už v lednu existuje jakákoliv funkční verze konzole, na které je možné spustit vylepšené či připravované hry, je velmi reálné, že se Scorpia během příštích Vánoc skutečně dočkáme. Ostatně, je možné, že už v létě, během veletrhu E3, budou vývojáři konkrétní a během tiskové konference už předvedou předfinální verzi konzole za běhu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama